[美劇] 美國眾神American Gods

607 回覆
42 Like 2 Dislike
其實Wednesday個處境好危險
應該唔少old gods 已經畀new gods招攬左
墨西哥耶穌

我之前仲話想睇,結果真係有得睇偷渡

呢幾日開始睇返頭幾集
無睇過書表示幾正
因為之前好鍾意Hannibal個風格
其實做咩個個都要招募shadow
唔係普通黑人一個咩

個老婆成身烏蠅好核突

班舊神完全唔夠新神打
點鬥
淨係media你都搶唔到佢信仰啦
Wednesday 連dead wife都唔知
即係第一集個陣無dead wife 既話
shadow已經死撚左
唔係普通黑人一個咩

個老婆成身烏蠅好核突

班舊神完全唔夠新神打
點鬥

media唔係話佢有唔知咩power咩
不過舊神其實重有力量
你諗下
北歐神個啲重會出現係game同漫畫個啲
shadow已經死撚左

未講到姐
套劇做到咁玄好睇解釋曬
不過舊神其實重有力量
你諗下

所以Wednesday先有力量可以幫Shadow攞返pat樹藤出黎
不過舊神其實重有力量
你諗下

所以Wednesday先有力量可以幫Shadow攞返pat樹藤出黎

力量應該係黎自倚賴/believe in/worship
shadow已經死撚左

未講到姐
套劇做到咁玄好睇解釋曬

d神有預知應力
幾時去邊到會遇到咩
會shadow冇咁短命應該唔難
不過舊神其實重有力量
你諗下

力量應該係黎自倚賴/believe in/worship

以上皆是,仲有Blood Sacrifices
shadow已經死撚左

未講到姐
套劇做到咁玄好睇解釋曬

d神有預知應力
幾時去邊到會遇到咩
會shadow冇咁短命應該唔難

每一集都有兩隻鳥鴉
不過舊神其實重有力量
你諗下

呢種唔算啦 我地只係當故仔咁 唔會信
不過舊神其實重有力量
你諗下

我覺得算係另類信仰, 唔一定要拜神裝香先係信徒
認同個神嘅行為/ 信念就已經係。
不過舊神其實重有力量
你諗下

我覺得算係另類信仰, 唔一定要拜神裝香先係信徒
認同個神嘅行為/ 信念就已經係。

因為上集一黎就講
一個神會死係因為冇人信(記得)佢
佢就會完全消失
睇完6集,好正

搞gay嗰段頂唔順飛左
睇完6集,好正

搞gay嗰段頂唔順飛左

膚淺講句 果段根本多9餘
睇完6集,好正

搞gay嗰段頂唔順飛左

用黎引入Kalim同埋精靈囉
睇完6集,好正

搞gay嗰段頂唔順飛左

用黎引入Salim同埋精靈囉

打錯字自
原來MEDIA係郭丹娜

認唔到係佢
個耶穌會唔會太好笑
個耶穌會唔會太好笑

耶穌個賣點可能係無限復活
唔係普通黑人一個咩

個老婆成身烏蠅好核突

班舊神完全唔夠新神打
點鬥

Shadow 好似開左落雪同千里眼
同班新舊神都好似唔多鐘意黑人
Technical Boy 講過絞死黑人係 bad taste
Czernobog 講過黑人成日比人當壞人
Vulcan 果鎮直頭完全無黑人
唔係普通黑人一個咩

個老婆成身烏蠅好核突

班舊神完全唔夠新神打
點鬥

Shadow 好似開左落雪同千里眼
同班新舊神都好似唔多鐘意黑人
Technical Boy 講過絞死黑人係 bad taste
Czernobog 講過黑人成日比人當壞人
Vulcan 果鎮直頭完全無黑人

其實宏觀幾千年歷史 除左非洲之外,大部份既歷史當中 黑人都係被受壓既人種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞