[美劇] 美國眾神American Gods

607 回覆
42 Like 2 Dislike
黑妹

如果係asian就好
黑妹

如果係asian就好

黑包
黑妹

如果係asian就好

好似 flash 個黑妹咁 正煩膠 狗都唔屌
等睇ep3
睇唔明第2 集頭 邊個做低科技神既嘍囉?
又邊個幫shadow連針?

縫針應該係shadow自己去診所縫
做低technical boy啲嗰段原著係冇嘅,可能之後講返
prime終於有第三集
主角係咪洛基 落雪,巨人族技能
會唔會有heroes影子
利伸未睇
主角普通人?廢鳩?

Loki已經出現左
有冇咩apps睇方便? 冇睇開
主角普通人?廢鳩?

主角身世係其中一條主線
prime終於有第三集

之前係美國store買書佢set左location 係US 先要subscribe Starz
Set 返好地區即刻見到
黑妹

如果係asian就好

黑包

佢原形係聖經都提過 ge 示巴女王,非洲人黎,所以無得唔係黑包
係咪格硬add gay scene落去架。。。

原著都有,個的士佬係阿拉伯神話入面嘅火精靈
第三集去到原著chapter 5嘅一半,都幾快

屌你同HBO d劇一樣唔放得係電視睇

屌你同HBO d劇一樣唔放得係電視睇

佢跟本同HBO調轉左, HBO集集露波, 呢套野集集露J

Loki已經出現左

玩銀仔果個?

Loki已經出現左

玩銀仔果個?

主角監獄friend

Loki已經出現左

玩銀仔果個?

主角監獄friend

係呀,Low Key
Emily Browning 係咪會出得好少,一開始就死左。
劇情繼續咁推進既話, season1 都只會講及書既皮毛
會唔會有Thor, 個題財好吸引
主角係會唔會同佢地一樣,代表世界上既無神倫者,只要信相自己咩都做得到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞