(短故)《千祈唔好追自己鍾意嘅作家,有一日你會唔再鍾意佢》

917 回覆
524 Like 5 Dislike
而家咁sweet,一定好sad
好期待個轉折
到底佢地兩個人之間係差左啲咩
呢幾篇好好睇
沈卓怡同岑健衡互稱表姐表弟就諗起楊淇同盧鎮業一套戲又係互稱表姐表弟 睇到笑咗
想有次happy ending 但睇個名都應該係sad收場
前排經歷過亦反思過
其實計算太多可能最後都得個桔,不如嗰一刻活得開心就算
好sweet 好想happy ending 但個標題
似係岑健衡幻想得太美好
但現實總是有缺陷的
大喜就會大悲
俾你發現咗我抄鳩《女人多自在》添
我中4嗰年第一次睇呢集 覺得小野好撚正
到而家loop咗十幾次 超鍾意
哎啊 我中五第一次睇 仲以為佢會出續集
見過佢出咗海報 但好似冇成到事
好睇嘅位係邊?
想知道同之前有咩分別
今年港台有套《浮城絮語》
〈氹氹轉〉嗰集係楊淇做女主角
小野客串做佢老公
今次好似好sweet,但感覺上結尾都會同之前一樣咁sad
留言支持 想俾你知反應一啲都唔冷淡
如果我係仔,我都怕自己會鍾意你呀沈卓怡
可能係開始入戲肉或者知多左沈卓怡嘅野
以前嘅沈卓怡好神秘+脫俗
但今次竟然講多左外表嘅野 一開始純粹估唔到沈卓怡都會咁介意自己嘅外表 點知今篇解釋返原來沈卓怡以前係坦克車 同埋多左其他嘅一面 唔再係無限嘅寂莫
成個角色都立體左好多 好似係
如果係大家都畢咗業 or男嘅讀緊書但都有工作 差四年嘅姊弟戀其實又冇乜問題
可唔可以有好結果
Live!!唔會又係sad ending呀!!!!
依家有幾sweet之後就有幾sad
其實講到底唔肯放個心出嚟都係怕攞咗出嚟比人狠狠地打破
正呀 表弟
好鍾意小野
嗰陣失戀睇漸漸個MV都跟住喊咗
今晚依更好sweet
好怕之後sad撚到仆街

好同意上面絲打講
今次依個故仔了解多咗沈卓怡
Feel到沈卓怡原來有咁唔自信嘅一面
亦有可愛同搞笑嘅一面
成日覺得佢係一個好灑脫好cool嘅女仔
見到佢同岑仔相處可以卸下心防咁自在
好戥沈卓怡開心 亦希望岑仔唔好因為一句表弟就怯

沈卓怡你要加油呀
見到你ig stories
感覺你今次因為個故反應好似相對少咗所以唔開心
希望你唔會因為咁而氣餒
因為仲有我哋依班小讀者喺度
好撚sweet
真,嬲撚咗,條友仲以為自己好醒
重睇完再追到live
加油呀!
由tinder故追到而家
好鍾意作者嘅風格
有時睇沈卓怡好就好似睇緊自己咁
無論係經歷定係興趣都好相似
尋尋覓覓都係得返自己
唔知佢會唔會喺呢個故有個好歸宿
樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞