大家最勁課金過幾多?

417 回覆
4 Like 33 Dislike
只計出黎做野之後
有隻online game叫吞食天地,1年萬5蚊多d
之後係手機game係pad,斷斷逐逐玩左3年幾,我諗5萬以內
中間玩過clash of king 1年到,洗左我諗2萬以內
玩左5年幾計返平均每個月都差唔多2千蚊
之前有隻叫pes manager 貪佢3D畫質自動對戰

前前後後入左7,8萬落去係咁抽同刷野,啲7星球員多到一個點

p&d 唔洗講,條女鍾意玩,課左十皮野左右俾佢抽蛋同卡關用,威威下
我自己ac淨係課左好少,得2,3萬抽下限定蛋機咁

NBA live, 計過用盡5萬先抽齊晒紅卡+爆體力打活動換限定版

其他candy crush, royal 個啲,屋企人鍾意玩,個到lumsum 夾埋1萬零

隻隻game都課5位數字

因為我鍾意一開波就齊裝max lv max技咁玩

香港真係好多有錢人

香港多有錢人, 但窮人都好撚多..
成班痴線
玩隻GAME成皮嘢
我都係課咗幾十蚊買個新手包咋
我打咗10幾年機,月費加商城用左大約1000蚊,已經覺得好敗家
Line Ranger…陪人玩 課左千幾
跑Online又係好掛住佢
Nostale同天龍就課左5K同幾萬
Overwatch就買完無課
成班痴線
玩隻GAME成皮嘢

蜻蛉神
PES collection $9000到
好撚後悔
都而家就算棄game都唔捨得del
久唔久j下個acc
識人玩BFB課左幾百萬...

安哥?

除左佢仲有唔少人都呢個數
想當年玩左神魔兩年課左$2000左右
嗰時中一二柒下柒下課咗二千幾蚊落cso 諗親都dum春到仆街
大約五年前 玩天龍八部課咗7位數以上
仲要係前50都冇
成班痴線
玩隻GAME成皮嘢

蜻蛉神

玩開外掛唔洗課
小學雞果陣課左cso6000蚊,得幾把金槍
成班痴線
玩隻GAME成皮嘢

蜻蛉神

玩開外掛唔洗課

偶像
之前睇九陰真經online d大陸有錢仔貨幾豬萬玩
少既都有幾十萬
養起成個公會甚至出糧叫d勁人轉會
之前睇九陰真經online d大陸有錢仔貨幾百萬玩
少既都有幾十萬
養起成個公會甚至出糧叫d勁人轉會
d大陸遊戲開發商真係易賺到笑
分分鐘一隻game成億生意
d大陸遊戲開發商真係易賺到笑
分分鐘一隻game成億生意

但近年已開始好多手遊好多人好快棄game
估計最後只剩番堆龍頭公司可以撈得耐
真心唔明點解可以課多過5位數...

課lol 淨係買skin 唔抵
課pad 抽蛋 我淨係會課限定1次既package $48x2
真三國斬 $38
細個打online 課得最多個隻叫三小俠 唔多過$300

以前打機為消閒
依家打機變燒錢

拎5位數字既野買啲實際野唔會更好咩?
真心唔明點解可以課多過5位數...

課lol 淨係買skin 唔抵
課pad 抽蛋 我淨係會課限定1次既package $48x2
真三國斬 $38
細個打online 課得最多個隻叫三小俠 唔多過$300

以前打機為消閒
依家打機變燒錢

拎5位數字既野買啲實際野唔會更好咩?

真心唔明點解唔可以both
Cosmicbreak課咗一萬
已經係公會入面課得最少個個
無圖無真相
亂戰online 5000千
玩到全個ser都知我個名
好有成功感

呢家一上線公會d人都會乜哥乜哥咁叫我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞