大家最勁課金過幾多?

417 回覆
4 Like 33 Dislike
武林群合傳

50萬 全ser頭十
2000蚊 巨商 依加既台巨
黎緊應該會課多2000蚊合天王
近年應該係怪物彈珠 用咗幾多唔記得
Quit game係因為有次想要隻新角色,點知抽咗成萬蚊都冇,嗰刻直接成隻game del咗
你真係鐘意挽既咪當支持下囉

挽你老母個臭閪咩,捐返入你老母個閪窿到挽飽去啦傻尻
之前有隻叫pes manager 貪佢3D畫質自動對戰

前前後後入左7,8萬落去係咁抽同刷野,啲7星球員多到一個點

p&d 唔洗講,條女鍾意玩,課左十皮野左右俾佢抽蛋同卡關用,威威下
我自己ac淨係課左好少,得2,3萬抽下限定蛋機咁

NBA live, 計過用盡5萬先抽齊晒紅卡+爆體力打活動換限定版

其他candy crush, royal 個啲,屋企人鍾意玩,個到lumsum 夾埋1萬零

隻隻game都課5位數字
2萬幾 玩GOD
1m
之前有隻叫pes manager 貪佢3D畫質自動對戰

前前後後入左7,8萬落去係咁抽同刷野,啲7星球員多到一個點

p&d 唔洗講,條女鍾意玩,課左十皮野左右俾佢抽蛋同卡關用,威威下
我自己ac淨係課左好少,得2,3萬抽下限定蛋機咁

NBA live, 計過用盡5萬先抽齊晒紅卡+爆體力打活動換限定版

其他candy crush, royal 個啲,屋企人鍾意玩,個到lumsum 夾埋1萬零

隻隻game都課5位數字

因為我鍾意一開波就齊裝max lv max技咁玩

香港真係好多有錢人
2000 cso 換到把十字弓
亂戰online 5000千
玩到全個ser都知我個名
好有成功感
話課左唔知幾多萬果d
可唔可以放你隻game個account既圖黎睇睇
pad又好fgo又好甚至係十年前既online game
乜game都好
想睇睇課左咁多錢既account有幾勁
巨商 1k
課左兩皮幾打pad
最近狠下心腸將個ac!

轉左去日本id 等自己無得課
課左幾萬 應該就有十萬
果陣亂online 再加亂/勇online d私服 起碼 5-6k都
最勁課過8蚊買angry bird
白貓, 幾萬, 最激個次用左10萬日玩(amazon 50000*2) 去抽角色.
平時一個月都1000以上, 而家已棄game

pad/chain chronicle, 各5-6千左右
識人玩BFB課左幾百萬...
瑪奇 出黎做野之後應該課左萬幾

然後仲係未齊裝
LOL萬零蚊 第一次係Game用咁多錢
巨商 一萬幾
巨商執個時頭兩星期入咗四千落去
但冇後悔到
Nostale前前後後課左6K,賣ac賺返2k幾,但蝕4k

呢排玩黑沙又課左3k左右

手遊 永不課金,根本無心做。個個廠為賺錢。但都課左200落HIT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞