大家最勁課金過幾多?

417 回覆
4 Like 33 Dislike
四年黎玩過咁多隻GAME
夾埋我諗四萬左右
PAD應該佔左當中70%
依家睇返覺得都值得
因為仲係好多人玩
以前正服墨湘抽無招抽左幾千蚊
正服夢歷抽坐騎抽左萬幾蚊
結果係兩樣都抽唔到
所以直頭棄埋GAME

咁睇唔開 online game有交易 用真錢收好過
以前正服墨湘抽無招抽左幾千蚊
正服夢歷抽坐騎抽左萬幾蚊
結果係兩樣都抽唔到
所以直頭棄埋GAME

咁睇唔開 online game有交易 用真錢收好過

抽開左就無得返轉頭
次次都係諗橫店都抽左咁多,不如繼續抽,廢事同人收
爐石戰記
全冒險
每次諗起自己三分鐘熱度, 就唔會課, 長期垃圾玩家
冇諗住贏人, 純打發時間
其實所謂排名只係你同 GM 嘅競賽
中學天龍八部,23千
雖然係game入面係少,但對正常中學生都幾多
向pay to win說 ,連玩都唔會玩

而家啲online
除左要pay仲要luck
沖裝 抽裝 打材料
6年內所有game加加埋埋應該都洗左10萬幾
200萬 hkjc
PES Collection夾埋3-4千
不過依然係垃圾
就覺得課金真係好無謂

我明
三國群英傳online 小學雞玩到中六 課咗十雞都有

本身自己一個玩 後來愈黎愈多分身 我老母都不齊玩 仲一齊課 諗笑都好笑

玩到後面正服變哂質 自己又係外國讀書無聊走去玩私服

初初課一兩千已經屌打班台仔 後黎 兩個大團為咗搶城

因爲送幾百萬代幣 又外掛又加速 亂開紅搶王

跟手索性自己帶咗一半人離團 十三到五十歲嘅啊叔都有

仲養撚埋佢地 初初 送下銀票 同時裝 跟住心雄 全部一人一個

送頂裝同滿兵用黎守城 洗咗幾雞嘢 跟住又識咗個台妹 溝埋食埋

仲借咗好撚多cash俾佢 果時成撚日用電匯入錢俾佢 佢話

佢呀婆有事做手術 同屋企冇錢交租 要俾人趕走 最後我

放假返去台灣搵佢 原來件事係真 都叫救人一命 後尾開始

忙慢慢冇玩 但仲有keep contact
200萬 hkjc

金卡了?
原來人為咗開心同爽,意志同理智會變到咁薄弱

無人課金你d死窮撚邊有咁多免費手遊玩

真心希望冇得免費玩垃圾手遊, 最好全部執晒佢
現實係D人課少一陣就毒癮上身, 把口就屌柒運營全家死,
講到好似運營殺撚班課長全家, 但毒癮上身就課少一陣都好似真係會死咁
冇人可以阻止到班課長課身家

無人迫你玩架wo

早就冇玩

但走去apps台是但一個topic都有以上所講既人
仲要係一堆, 到底咩心態
原來人為咗開心同爽,意志同理智會變到咁薄弱

無人課金你d死窮撚邊有咁多免費手遊玩

真心希望冇得免費玩垃圾手遊, 最好全部執晒佢
現實係D人課少一陣就毒癮上身, 把口就屌柒運營全家死,
講到好似運營殺撚班課長全家, 但毒癮上身就課少一陣都好似真係會死咁
冇人可以阻止到班課長課身家

無人迫你玩架wo

早就冇玩

但走去apps台是但一個topic都有以上所講既人
仲要係一堆, 到底咩心態

係game入面得到認同 同滿足自己 大家價值觀唔同 所以好難講

本身自己一個玩 後來愈黎愈多分身 我老母都不齊玩 仲一齊課 諗笑都好笑

仲養撚埋佢地 初初 送下銀票 同時裝 跟住心雄 全部一人一個

送頂裝同滿兵用黎守城 洗咗幾雞嘢 跟住又識咗個台妹 溝埋食埋

老母都落埋坑

老母都落埋坑

果時我好細過 有時返學叫佢睇住 睇下睇下玩埋一份
玩world of tank4年玩左成一皮左右

一個月幾百又買下金車其實幾貴

但成日諗PS4 Xbox d game咁大制左先賣4-500

而手機課金抽一次正常要成3000yen真係覺得唔會再有投資console 畫個女仔跟住話佢稀有就大把人排隊抽
我好少課金抽野 太伏
寧願直接淘寶買金收自己想要既野
近呢幾年就TERA
洗左1000蚊
lfo買卡好撚正
200萬 hkjc

金卡了?

贏下輸下咁輸200萬
5萬一注咁玩半年
啲分會升得好快
黑卡都黎緊
一隻 NIER 一隻DS 收你4舊有錢找真係抵到爛
RO 月費 唔記得幾錢
個時玩2個AC 供足7年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞