大家最勁課金過幾多?

417 回覆
4 Like 33 Dislike
以前玩pes collection 用左三皮 依家玩王國紀元 用左3皮 其他加加埋埋差唔多八皮
最深刻係你課左幾多都好 係隻game裡面都會有大把人課得多過你

王國咩ser
我90
夾夾埋埋玩左幾年手遊 10萬走唔甩
又到左連登仔吹水大賽
唔想計
玩左十幾年online game 都係課兩皮到
玩左兩年手機game 課左十幾皮

以後唔玩手機game

咁好賺 手機online game
MFF 1500內
玩左近2年 課月包同兩次holiday pack 都打到上top 10 % tier
不過隻game勁曬時間無玩了
之前有隻叫pes manager 貪佢3D畫質自動對戰

前前後後入左7,8萬落去係咁抽同刷野,啲7星球員多到一個點

p&d 唔洗講,條女鍾意玩,課左十皮野左右俾佢抽蛋同卡關用,威威下
我自己ac淨係課左好少,得2,3萬抽下限定蛋機咁

NBA live, 計過用盡5萬先抽齊晒紅卡+爆體力打活動換限定版

其他candy crush, royal 個啲,屋企人鍾意玩,個到lumsum 夾埋1萬零

隻隻game都課5位數字

因為我鍾意一開波就齊裝max lv max技咁玩

你屋企一定好很有米
識人玩BFB課左幾百萬...

課左層樓
唔計以前, 而家平均每月:

PAD : 1 pack
PESC:20packs
龍珠:日+國10 packs
白貓:1-2packs

破產了...
瑪奇 2皮應該

自己友
Pad 前前後後都洗咗成5000蚊
垃圾手機game業界毒瘤,搞到間間game廠不務正業

課金抽蛋就幾千幾千咁課
買隻3百幾蚊AAA game就諗成個月
俾我都做手機game啦

但到最後能留下美好回憶既
1隻AAA game遠勝100隻垃圾手遊
唔想計

巨頭
廿幾蚊買石
買完就後悔
巨商 咁多年都應該有一萬
諗返轉頭都幾晒野下
不過都成十年為返皮都幾平
10萬
中手機game毒嗰陣真係可以課好多
而家睇翻都覺自己痴線,追一隻限定角色追成皮

抽野心態同賭仔一樣。今次課金抽唔到,話唔定再課會抽到呢
抽下抽下好易成萬蚊
到你抽到嗰陣又會覺得苦盡甘來 抽唔到?繼續課囉,課到有
魔月買點卡比月費算唔算課 ?

玩左 2年用左 2000 左右

其他手機GAME 加加埋埋 用左 300 左右. 神抄之塔, 拳王 98, 卡戰無雙.
FIFA YouTube 片開pack 班鬼佬其實要課多少?

你當每次課都要99.99美金
係人生online課左好多錢
技能好似冇升過咁濟
之前有隻叫pes manager 貪佢3D畫質自動對戰

前前後後入左7,8萬落去係咁抽同刷野,啲7星球員多到一個點

p&d 唔洗講,條女鍾意玩,課左十皮野左右俾佢抽蛋同卡關用,威威下
我自己ac淨係課左好少,得2,3萬抽下限定蛋機咁

NBA live, 計過用盡5萬先抽齊晒紅卡+爆體力打活動換限定版

其他candy crush, royal 個啲,屋企人鍾意玩,個到lumsum 夾埋1萬零

隻隻game都課5位數字

因為我鍾意一開波就齊裝max lv max技咁玩

你屋企一定好很有米

我信 真係識呢類人 佢話手遊好易課下課下就一萬幾千
人地兩公婆搵成廿幾三十粒一個月
課乜柒都得
讀緊書個陣玩cso課過幾千
而家出左黎做野每個月課唔夠二百
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞