大家最勁課金過幾多?

417 回覆
4 Like 33 Dislike
想問課5位數果啲
一個月找幾多?
同埋本身係咪唔洗憂?

已經唔記得咗點解小學會有咁多錢

出黎做野仲有冇?

我18DSE
玩緊隻手機驚
一月出到宜家課左兩皮幾
仍然每日係驚入面比人吊打緊

三國群英傳online 小學雞玩到中六 課咗十雞都有

本身自己一個玩 後來愈黎愈多分身 我老母都不齊玩 仲一齊課 諗笑都好笑

玩到後面正服變哂質 自己又係外國讀書無聊走去玩私服

初初課一兩千已經屌打班台仔 後黎 兩個大團為咗搶城

因爲送幾百萬代幣 又外掛又加速 亂開紅搶王

跟手索性自己帶咗一半人離團 十三到五十歲嘅啊叔都有

仲養撚埋佢地 初初 送下銀票 同時裝 跟住心雄 全部一人一個

送頂裝同滿兵用黎守城 洗咗幾雞嘢 跟住又識咗個台妹 溝埋食埋

仲借咗好撚多cash俾佢 果時成撚日用電匯入錢俾佢 佢話

佢呀婆有事做手術 同屋企冇錢交租 要俾人趕走 最後我

放假返去台灣搵佢 原來件事係真 都叫救人一命 後尾開始

忙慢慢冇玩 但仲有keep contact

老母都落埋坑

果時我好細過 有時返學叫佢睇住 睇下睇下玩埋一份

真係好痴線
咁借錢俾人
BTW食咗台妹同你救咗佢阿婆會唔會有關?
龍之谷一皮幾
D3 一皮
Lol 一皮幾
課幾千就無數隻Game啦
諗諗下洗左好撚多錢
不如食左佢好過

Lol都一皮 買skin唔會勁啲架
大約五年前 玩天龍八部課咗7位數以上
仲要係前50都冇

最後冇玩收返300k

巴打咩名
龍之谷一皮幾
D3 一皮
Lol 一皮幾
諗諗下洗左好撚多錢
不如食左佢好過

Lol都一皮 買skin唔會勁啲架

人地鐘意買skin唔得咩
crash royale 課左3千幾
pad 5千幾

諗返真係on9 ps4買隻gm4舊 但可能成億整出黎 反而濕鳩手機gm低成本 仲狂食錢
都係個句,成個遊戲業界就係比呢D岸鳩玩家,低質手機Game搞死
大約五年前 玩天龍八部課咗7位數以上
仲要係前50都冇

最後冇玩收返300k

巴打咩名

天龍1定2
課金係個人既自由
但課落去D垃圾game度即係助長製作更多既垃圾game
所以手機game係 0 課
課落CS game既DLC都冇咁嬲

三國群英傳online 小學雞玩到中六 課咗十雞都有

本身自己一個玩 後來愈黎愈多分身 我老母都不齊玩 仲一齊課 諗笑都好笑

玩到後面正服變哂質 自己又係外國讀書無聊走去玩私服

初初課一兩千已經屌打班台仔 後黎 兩個大團為咗搶城

因爲送幾百萬代幣 又外掛又加速 亂開紅搶王

跟手索性自己帶咗一半人離團 十三到五十歲嘅啊叔都有

仲養撚埋佢地 初初 送下銀票 同時裝 跟住心雄 全部一人一個

送頂裝同滿兵用黎守城 洗咗幾雞嘢 跟住又識咗個台妹 溝埋食埋

仲借咗好撚多cash俾佢 果時成撚日用電匯入錢俾佢 佢話

佢呀婆有事做手術 同屋企冇錢交租 要俾人趕走 最後我

放假返去台灣搵佢 原來件事係真 都叫救人一命 後尾開始

忙慢慢冇玩 但仲有keep contact

老母都落埋坑

果時我好細過 有時返學叫佢睇住 睇下睇下玩埋一份

真係好痴線
咁借錢俾人
BTW食咗台妹同你救咗佢阿婆會唔會有關?

冇關係 果時我19 佢24
100k
Candy crush
[quote]龍之谷一皮幾
D3 一皮
Lol 一皮幾
諗諗下洗左好撚多錢
不如食左佢好過

係咪每隻英都齊晒SKIN
其實點解仲有人課神抄之塔就真

當年咁大反應 結果養住果兩條垃圾兄弟養到命時今日風生水起
香港人
多謝大家令細佬我有機打
以前玩台仔出個D武俠game 課左2000買石 依家仲有好多石 擺係度........
依家玩緊日版game 多 iphone 無日本卡 課唔到 上淘寶買點又唔抵 先忍到唔課
其實台仔課金 好癲 出親D坐騎 套裝 幾千蚊港紙到萬都大把人會課 識個課100K UP 話係game 識幾條女左出黎再屌埋
P&D
課咗3萬幾
依家已經冇玩
小學拎左幾千課cso 都係抽埋d垃圾角 屌你老尾好撚後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞