大家最勁課金過幾多?

417 回覆
4 Like 33 Dislike
讀書時1000蚊課神魔之塔抽卡o)
諗返都覺得on9
依家玩都無玩
課多過5位數既,一係吹水,一係岸鳩
幾皮野玩垃圾手遊

人地有錢既
你理得人

識有人每個月搵到 7-8萬
試過見住佢玩咗一兩個禮拜就課咗2萬幾
老實講,你可能覺得岸鳩,但對佢嚟講未必係咩一回事

搵八萬重咁低能
幾皮野玩垃圾手遊

人地有錢既
你理得人

有數計既
依家一般手機game課金都係差唔多錢
用pad計,¥5000=$350(大約)
一個月課2pack(有時多活動/多野抽唔止)
隻game岩岩5年,當平均一個月2pack
5*12*2*$350=$42000
但好多人一個月超過2pack,識人一個月2-3千咁課足5年
但更加多既人都係課黑石/平石
幾皮野玩垃圾手遊

人地有錢既
你理得人

搵八萬重咁低能

其實同叫幾次高級雞差唔多姐
幾皮野玩垃圾手遊

人地有錢既
你理得人

搵八萬重咁低能

搵8萬課2萬其實都幾誇張。

零課金玩家,可能知道自己根本唔玩得耐,課左真係和扔錢落去冇分別,反而出黎搵錢GAME買多左但少打左。

一個月課一千幾百又OK的,娛樂下啫,但如果課一PACK 700百幾元面不改容但買隻AAA GAME / 買隻正版碟都要諗成個月覺得貴,咁就真係仆街。

已經識一個,個個月課金,OUTLAST 2都要搵BT,仆街啦。
幾皮野玩垃圾手遊

人地有錢既
你理得人

搵八萬重咁低能

零課金玩家,可能知道自己根本唔玩得耐,課左真係和扔錢落去冇分別,反而出黎搵錢GAME買多左但少打左。

一個月課一千幾百又OK的,娛樂下啫,但如果課一PACK 700百幾元面不改容但買隻AAA GAME / 買隻正版碟都要諗成個月覺得貴,咁就真係仆街。

已經識一個,個個月課金,OUTLAST 2都要搵BT,仆街啦。

課手機同實體game,個心態真係唔同
有冇清十幾年前玩石器時代
全盛時期玩到成個港服都識我
課左果時萬幾
夢之歷險
估唔到咁多人課咁多錢
Game of dice vip9
有d game課千幾夠萬幾打

有d要課對等先夠打
FIFA YouTube 片開pack 班鬼佬其實要課多少?
而家d手機game你課千幾二千都可以咩都唔中
瑪奇 唯一一隻game會課金 我諗課左大約$1500
Pad 加白貓

4年加埋貨4萬幾

最大獲果次係

Pad開龍珠要抽悟空比達 一次課8千
白貓抽限弓限雙 一次都7千
幾千
學生時代慳住食去玩
fifa online3 加加埋埋800度
不過最後果100蚊令到我team value多5倍有多 (有玩應該知我講乜)
pad課過一pack追白虎bb
最後全垃圾
永不再課pad
利申:兩隻都仲玩緊
PAD零課玩咗3年
唔算勁 但好多熱門角色都抽到 多到唔想用
真心唔明點解PAD都可以課幾皮
Online game 真係唔會貨得多......
我最近黑沙都係課黎買必要野...
4隻寵, 月費包.. 加埋用左幾百hkd都覺得多

上一隻 Tera 好似0課玩到尾

但手機game 抽一次10抽都2百至5百
年頭玩陰陽師 頭幾日都用左千幾....
總結都2千左右
課金手機game其實唔太明智

始終手機game有一個週期性
pad算係好彩keep到依家
但其實都已經沒落咁……係街都少左人玩

記得個間公司亦曾經出過一隻三國放置形既game
即係你set好晒野就等佢時間過佢自己打咁樣

我都玩過,呢到應該都有人知的

隻game好似2年多左右就執左
心諗課過金個d咪乜都無埋?
彩虹冒險80蚊左右
買位
幾皮野玩垃圾手遊

人地有錢既
你理得人

搵八萬重咁低能

其實係幾誇張,不過佢買咩都面不改容,所以真係冇位入佢
只可以話雖然我都覺佢誇張,但佢Enjoy咪得
打機課金無非都係買爽買開心,如果佢畀兩皮嘢真係買到爽同開心,我覺得都抵既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞