大家最勁課金過幾多?

417 回覆
4 Like 33 Dislike
課得幾萬果D好唔好意思講出黎
講到自己課左好多咁款
我課左一千萬左右啦 濕濕碎
課得幾萬果D好唔好意思講出黎
講到自己課左好多咁款

基層黎講真係算多架啦....
原來人為咗開心同爽,意志同理智會變到咁薄弱

無人課金你d死窮撚邊有咁多免費手遊玩

真心希望冇得免費玩垃圾手遊, 最好全部執晒佢
現實係D人課少一陣就毒癮上身, 把口就屌柒運營全家死,
講到好似運營殺撚班課長全家, 但毒癮上身就課少一陣都好似真係會死咁
冇人可以阻止到班課長課身家
感謝課長大大讓我有遊戲玩
識朋友做地產玩手機game課左幾十萬,打黎嗌自殺
課多過5位數既,一係吹水,一係岸鳩
幾皮野玩垃圾手遊

On9 你理得人
課56位數字個班講真定講假
我突然覺得自己好冇用,你地可以視錢財如糞土
玩忘仙扔左5皮落去
玩到全服第一

咁多年先5~6位其實真係唔多
尤其而家好多人都唔洗負擔成個屋企
BTW 其實都係睇你揾幾多咖啫
七皮幾 武俠Q傳
我前後課左成2萬蚊落隻online game叫黑色契約
雖然課完都會有啲後悔 但可能隻game有童年情結緣故關係
同埋做到全服頭五強係我心願
黎緊仲諗住課多一萬蚊買裝

兩皮都做唔到第一?
比著我實好後悔

利申 $6000 Cso 抽哂當時嘅勁槍
我前後課左成2萬蚊落隻online game叫黑色契約
雖然課完都會有啲後悔 但可能隻game有童年情結緣故關係
同埋做到全服頭五強係我心願
黎緊仲諗住課多一萬蚊買裝

兩皮都做唔到第一?
比著我實好後悔

利申 $6000 Cso 抽哂當時嘅勁槍

睇下你玩左幾耐啫
我試過玩一隻game玩左兩年
你除返開萬幾兩萬蚊其實一個月都係得幾百

5位其實好少
6位先算有d睇頭
七皮幾 武俠Q傳

呢隻我都課左萬幾
而家隻gane啲紫裝已經唔值錢
課左幾萬 應該就有十萬

同路
MFF 3000-5000
PAD 2000-3000 (已停課)
借post一問
有咩熱門手機game account收/放網站?
瑪奇 咁多年加埋應該幾萬
墨香 玩過勁多私服 全部加埋都有幾萬

5位其實好少
6位先算有d睇頭

仲要小學都課成皮
我小一-小六 每日零用5蚊(返學日先有) 當一年返7個月學 一年先有700蚊 我要返20年小學先有萬四蚊課
依家d小學有冇咁有錢呀

5位其實好少
6位先算有d睇頭

仲要小學都課成皮
我小一-小六 每日零用5蚊(返學日先有) 當一年返7個月學 一年先有700蚊 我要返20年小學先有萬四蚊課
依家d小學有冇咁有錢呀

點讀廿年小學?
每年利是錢都幾K . 生日又有錢收
同老豆老母出街買野又唔駛自己出錢
中一有幾萬係戶口其實唔難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞