[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (38) 殷燕子與三崽子

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
今次唔覺有賣呢隻
呢度有無人買咗J-WALK?
Yellowkies day仲要冇字幕
要用中黃既外掛中字
當年YG覺得水晶冇海外飯
Cut左中英日字幕
後尾有人嘈佢
之後出既DVD先有
果兩間冇唔奇
因為JWALK港飯唔多
我未買
大大終於更新ig
韓1kyne咁快八到新節目今日拍
有啲中飯睇到個IG post先知大大有新節目
牆內果然好和諧
我見超話有一個po有提但討論唔多
其實佢地知咩事但費事講
仲有鳯凰一律唔翻嗰個歷史學家嘅節目
真係活久見
如果po埋張自拍就好啦
半年一見
所以依家我寧願將筆錢投去不運回度
買碟返屋企真係每個版本買一隻算
反正唔會點攞出黎聽同睇
所以我尋日睇naver新聞睇到歷史學家張相都打個突
因為我見過有搬運博插過佢
仲要依家D搬運博好鍾意引戰 特登引小粉紅去追撃韓國人/韓國藝人
肩膀舞
新西遊記8以6.6%刷新本季最高記錄+2049收視率連續6周位居第一
在13日下午播出的《新西遊記8》第6集中,"第2部分音樂獎學問答"以及宋旻浩的精彩表現吸引了觀眾。 第6集收視率以全國家庭為標準,平均收視率為5.5%,最高收視率為6.6%,更新了本季的最高值,包括有線台、綜合台在內佔據了同時段收視冠軍。 tvN目標男女2049收視率全國平均為4.9%,最高為6.0%,連續6周位居全頻道同時段第一。
另一方面,《新西遊記8》會在每週五晚韓國時間9點10分播出。
cr.愛豆韓流社區 微博
@鳳凰天使TSKS

11月13日週五綜藝收視率(全國)
MBC《#我獨自生活#》 1部、2部:8.7%、9.0%(+0.3、+1.4)
KBS《#新品上市便利餐廳#》1部、2部:3.7%、5.6%(+0.0、+0.3)
KBS《#柳熙烈的sketchbook#》:0.7%(-0.4)
JTBC《#hidden singer6#》:3.9%(+0.3)
tvN《#新西遊記8#》:5.5%(+0.4)
tvN《#肩膀舞要跳到什麼時候啊#》:1.7%(-0.5)
Mnet《#Show Me The Money 9#》:1.6%(+0.0)
新西8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞