[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (38) 殷燕子與三崽子

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
見到啲後生仔撒嬌
「好油膩
見到大大發脾氣
「好打意呀
無錯我係雙標狗
我早排用咗大大嘅相做icon
跟住我有個唔追kpop嘅朋友問我喺咪殷志源嚟
估唔到佢會識 佢話因為之前睇過個大大嘅節目 見佢已經成40歲好驚訝 所以對佢有印象
https://www.instagram.com/p/CG8-SEurmPm/

其實我覺得係佢本人出post
唔係YG工作人員幫手
點解咁講?
因為覺得次次出既pattern都唔同
同Winner熟啲可能出post
同Treasure冇咁熟就出IG story 但唔係次次出
同埋大大 在德 水院出宣傳post既時間都唔同
甚至係得兩個有出
所以感覺唔似係YG工作人員整
📢游戲殷志源第一場直播公告📢
大家好,這裡是游戲殷志源
今天特別的準備了兩場直播!
是準備了很久可以讓游戲殷志源及殷哆哩一起玩游戲的時間,
所以請殷哆哩們多多參與哦!
🙋時間:2020年10月30日(五)下午5點(韓國時間)
🎉出演人:殷志源
🎉游戲: Among Us

📢游戲殷志源第二場直播公告📢
🙋時間:2020年10月30日(五)下午8點(韓國時間)
🎉出演人:殷志源
🎉游戲:Counter-Strike Online 抓迷藏模式
一個返緊工
一個放緊工迫緊車
same here
我覺得追到好貼KPOP嗰啲反而家唔識大大
追開綜藝嗰啲反而會知
我家姐因為追開RUNNING MAN有幾集係大大做嘉賓
我一講佢就知邊個
不過佢以為佢係綜藝人估唔到係偶像始祖

十四萬了
我本身都以為佢係綜藝人
同埋水晶重組前佢都唔打扮
點會覺得佢曾經係idol
今日玩among us會升多啲?
https://www.instagram.com/p/CG9X9KDhzdy/?utm_source=ig_web_copy_link

啊啊 1. 2. 3 通知麥克風測試 頻道十五夜2020年第4季度雖然沒有那麼宏偉,但預計今晚9點左右在頻道十五夜進行直播。 絕對沒有什麼了不起的消息,是瑣碎又安靜的直播,所以不要總是那麼期待,用輕鬆的心態,在觀看新西遊記之前,留一點時間,留點數據,留點電池,就悄悄進來吧。
搞笑有幾個外國飯亂入
要大大講英文
咁佢點答
想睇返今次直播重溫
在德都出埋post支持MINO
大大知道左之後係咁wow
感覺勁驚訝唔知點好
之後問點玩 speak english?
仲問佢地識唔識睇
今日直播全程高能
唔知佢講乜都笑死
最好笑喺大大問點玩 佢意思喺點溝通
但個飯答佢press play button
同你相反 都知佢喺偶像始袓 可能因為第一樣睇大大嘅野喺請回答1997
加上睇親啲咩啲人一講到水晶就會講埋個時佢哋同hot有幾紅
我要重溫呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞