[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (38) 殷燕子與三崽子

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
終於肯剪
另外果位唔知幾時肯剪
雖然蘋果頭好正
@Sleepless3z 係港飯
@yummySuwon_張水院個站

【J-WALK PHOTO BOX with Halloween張水院線上粉絲簽名會】相關
20201108線上簽售會 粉絲投稿
水:你好~
我:你好~
水:是哪里人呀
我:是中國
水:哦中國人~
(然後這時候staff說聲音有點兒聽不清 拜託稍微講大聲一點)
水:名字是怎麼念的啊? (念我名字中)
我:(教他怎麼念中…..)
水:嗯?
(我又念了一遍 staff也念了一遍)
水:好難哦(然後又試著念了一遍 可愛嗚嗚)
我:歐巴這次不是又去了布穀鳥高爾夫嘛
水:嗯~有看那個嘛
我:嗯嗯看了 比上次打的好嘛
水:嗯…好一點?一點點
我:能不能也上一下別的綜藝 想能經常看見歐巴
水:啊~別的綜藝 好的 會那樣的~
我:J-Walk 有沒有出新歌的計劃呀?
水:啊...雖然沒有準備,但有準備一下的打算
這時候staff叫停了
水:(揮手) 謝謝啦~~

https://weibo.com/6154363951/JsYIsv6wV
https://www.instagram.com/p/CHUsdUzBoPH

Q:水晶come back ??
Duck:明年!一定會用心準備讓明年可以發專輯

Jwalk photo box event
正呀
下次見面一係柳熙烈首新歌 一係就SG
希望水晶早啲排隊成功出新專
盲估2021第一季
YG今年下半年都差不多兌現哂
今朝仲出埋樂童預告
唔敢期望太多
上半年內有一次都好
許個願先
1. 年尾SG
2.水晶CB
3.大大SOLO
演唱會已經唔太敢諗
呢個B站有中字
其實幾日前呢度講過
不過想講下呢段片就黎過百萬VIEW
係呢個CHANNEL最高VIEW既一條片
最高好似係李孝利
不過其實依兩個youtuber麻麻地紅
所以大大個view係非常犀利
島主個頭繼自己化妝之後又自己剪??
Online創團式係咪唔駛諗
官咖就到期
無L野福利都無享受過就到期我可摸以告9 YG呃錢
但係孝利嗰條片放咗4個月
大大條片出咗10日咋
破百萬指日可待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞