[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (38) 殷燕子與三崽子

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
大大頂帽發生左咩事
圭賢同P.O都有衫笠住套睡衣 去到先換
大大真係成套睡衣直接着住過去
頂帽好搞笑 戴落又幾得意
反應熱烈?
估唔到搞第2場喎
唔知今日有冇人錄到呢?
@鳳凰天使TSKS

10月30日週五綜藝收視率(全國)
MBC《#我獨自生活#》 1部、2部:8.8%、8.6%(+0.1、-0.9)
KBS《#新品上市便利餐廳#》1部、2部:3.0%、4.8%(-0.3、-0.2)
KBS《#柳熙烈的sketchbook#》:0.9%(+0.1)
JTBC《#hidden singer6#》:4.6%(+0.4)
tvN《#新西遊記8#》:5.4%(+1.1)
tvN《#肩膀舞要跳到什麼時候啊#》:1.8%(+0.5)
Mnet《#Show Me The Money 9#》:1.5%(+0.0)
依家先知原來冇結婚紀錄
https://twitter.com/ygent_official/status/1322403108824100864

又黎一堆
咁多回歸既兩個團既飯點解偏偏最麻煩
次L次都係水晶啲tweet度刷你估許願池咩
其實佢呢啲邊度聽返黎
從來無聽過原來佢地無註冊
仲驚會繼續跌添
好彩升返
@yummySuwon_張水院個站

【J-WALK PHOTO BOX with Halloween張水院線上粉絲簽名會】相關
20201031線上簽售會 粉絲投稿
【視頻對話】
jsw:泥嚎~
c:歐巴你好~
jsw:不是韓國人嗎?是韓國人吧?不是嗎?
c:我是中國yelkie
jsw:中國?啊因為韓語說得好所以
c:沒有沒有我還差得遠呢
jsw:(笑)
c:在中國有很多yelkie,這次送給歐巴的生日禮物中的運動鞋是中國yelkie選的
jsw:嗯我知道了我收到了
c:雖然不知道合不合適,歐巴喜歡的話就好了
jsw:很好看很喜歡,是我喜歡的那種
jsw:名字這樣寫嗎?
c:是的是的
jsw:(簽名中)
c:被帥哥恍惚到說不出話
jsw:你繼續說吧
c:所以請向中國yelkie說一句吧
jsw:中國yelkie在我們開演唱會的時候也來了嗎?之前的
c:我雖然沒能去成我的朋友們都去了
jsw:來了的啊 嗯~
c:歐巴看得見這個嗎?
jsw:看得見啊怎麼啦?不是人偶嗎?
(此時結束的鈴聲響了我真是 ㅠㅠ)
c:這是中國yelkie...
jsw:是你本人...
c:是中國yelkie們按歐巴的樣子做的玩偶
jsw:是中國yelkie做的嗎?
c:歐巴覺得怎麼樣?
jsw:很好看~
staff:要結束了(鈴聲ㅠㅠ)
jsw:我也很喜歡~
jsw:辛苦啦~
c:歐巴再見

https://weibo.com/6154363951/JrJOBbtFd

上面條link有片睇
新西
應該都係收錄喺水晶新專度?
其實希望新專有小分隊既歌
或者大大同Double J組小分隊都得嫁
不過最想係大大同水水兩個出隊忙line既歌
Ig有台站話水晶拍咗sg
咪就係古裝look果次囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞