[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (38) 殷燕子與三崽子

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
可愛圖唔加密啦
Business Trip 應該係錄200萬公約首新歌??
片入面有冇劇透?
冇啊
淨係島主會似係首爾住一排 同去左上聲樂課
第一次睇成員上聲樂課
上次All for you comeback前水水同島主應該都有上
睇黎為柳熙烈新歌同新專做準備
Regards to Sharing Hoony's Live

https://kangsunghoon.modoo.at/?link=6wm644v6&messageNo=44&mode=view&query=&queryType=0&myList=0&page=1

Hello everyone,

this is the admin of Hoony's Offical Website.

I want to inform everyone not to share any of the full contents that has been streamed from his YouTube.

However, you may be allowed to share highlights that are 1 minute or less.

Thank you.
金九拉的布穀鳥高爾夫TV EP13

https://www.bilibili.com/video/BV1pa411c7rH
Regards to Sharing Hoony's Live (Edited)

https://kangsunghoon.modoo.at/?link=6wm644v6&messageNo=44&mode=view&query=&queryType=0&myList=0&page=1

Hello everyone,

* Sharing full versions of Hoony's livestreams on his YouTube on any social media on the internet is strictly prohibited.

* However footages that are less than 1 minute are allowed

*Footages and contents from Hoony's YouTube may not be commercialized in any way or matter.

[EXCLUDES]

*We understand that it is difficult for people in China to watch livestreams on YouTube. Full version with subtitles in Chinese will be allowed to be shared on the Chinese Social Media. (Before sharing, please report under Q&A on Hoony's offical website about where and the reasons for posting).

*If you want to add Chinese subtitles to the full version, please use the footages that will be uploaded on Hoony's YouTube, and not the ones you have recorded yourself.

(For other languages besides Chinese, please use the subtitles in the YouTube community).

Thank you.

@HoonyCafe姜成勳蜜糖罐
【HoonyCafe 公告】
關於Hoony油管直播中文字幕的分享

大家好,
根據Hoony官網最新的公告,蜜糖罐將繼續基於管理員上傳的視頻版本製作Hoony油管直播的全場中文字幕。
中文字幕版將在直播視頻上傳Hoony油管頻道後一周左右的時間發布。請大家在視頻上傳後先前往Hoony的油管頻道點擊播放。
中文字幕版將發佈在蜜糖罐的微博賬號“HoonyCafe姜成勳蜜糖罐”和B站賬號“姜成勳的蜜糖罐”上。
蜜糖罐的IG賬號將只發佈時長在一分鐘內的片段。之前發佈於IG上20200902期油管直播的相關視頻已全部刪除。

感謝Hoony對中國粉絲的體貼和照顧,同時也感謝大家對蜜糖罐翻譯工作的一貫支持,謝謝大家。

HoonyCafe姜成勳蜜糖罐

@紈絝平生

金在德🎃 10.31視頻簽售後記
又稱《論在kkt簽售中遇到的問題及解決策略》
時間很短所以基本上是我在說話老金給反應——
我:歐巴你好~
Kjd:👋🏻
我:我是中國粉絲,我韓語講的不太好哈哈
【斷線,無語,我立刻打了回去】
staff:聽得到聲音倒是沒有畫面~
Kjd:看不到你哦~
我:(早就遇到過這種問題,淡定)(可是怎麼告訴他們啊!!!)(只好說英語)maybe need to wait.It'.s Internet(problem).
Kjd:(聽懂了Internet)哦~因為網絡啊~
我:(管他看不看得到)哥哥知道你的中文名字怎麼說嘛?
Kjd:(指我)你?我?
我:你!你!
Kjd:(蠻標準的)金~在~德~
我:對噠!我的名字是✘✘✘~
Kjd:(重複了一遍,極其標準的讀出了韓國人一般不會說的f音,夙願完成!)
我:中國粉絲都很想念哥哥哦
Kjd:這樣哦~
我:托哥哥的福考上研究生啦!以後請繼續為我加油吧!
(哥鼓掌,因為之前是請他寫了考研一定考上的話的)
我:哥哥有沒有最喜歡的一句話呢,我很好奇
Kjd:一句話啊? …真實?真情,真心~
【此處由於我當時根本沒聽懂,就嗯嗯啊啊蒙混過關了,感謝美麗🌰 幫我聽翻! ps為什麼跟我導師講一毛一樣的話啊哥】
【響鈴了】
我:哥哥注意身體,下次一定要見面哦!
Kjd:👋🏻 拜拜~

https://weibo.com/5230951236/JrKEzgnSM
YG隻新game上咗app store

靚仔
要唔要錢玩?
有得免費玩
不過做任務要一日買一張咭
我都係hea玩算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞