[求砌機List] 容許我用一個大開眼界多圖Post,去求一條打機砌機List....

313 回覆
6 Like 21 Dislike
唔係話偏幫行貨 老老豆豆 我自己頭上戴緊既HD700都係美水來 連運先3500 港行賣5000中 不過耳機代理還耳機代理一回事 起碼除左altech之外 我喺香港都未遇過閪代理 / 未遇過人地口中閪代理既閪處 價錢差太遠我自己都會去外國買既

我自己用緊隻LG Mon都係起中國買
Galax用親張張都花畫面,請問有邊方面好過Zotac呢?

廢事比人話惡意攻擊,手上就有張花畫面既Galax GTX970

我身邊有兩個人都用緊galax 970 exoc black edition.長期超頻.直到換卡都未有問題

不過好老實講一句.真係自己唔岩用咪唔好用囉

電子野就係講手神架啦

我推既neoeco ii .都有巴打去話一買返去就著唔到.咁我都唔覺得neoeco ii係有問題

對於我地一般消費者.我地都只係可以講話針對個散熱器同PCB用料去作評

人地壞咗唔同你講喳

人地壞咗唔同你講喳

又係呢句

咁我掉返轉頭

asus壞野.gigabyte壞野.係唔係又係可以講.壞左唔同我講
咁又係,之前Galax asus都係一年花畫面,轉咗inno3d直頭著火
再之後giga,十日就認都認唔撚到
A卡我是但買張俾人屌cut料嘅HIS,6年7年都未壞

好多年前啦,7800GTX
應該係副VRM有啲ceramic cap / tan cap燒著
咁又係,之前Galax asus都係一年花畫面,轉咗inno3d直頭著火

應該係副VRM有啲ceramic cap / tan cap燒著

痴線
Galax用親張張都花畫面,請問有邊方面好過Zotac呢?

廢事比人話惡意攻擊,手上就有張花畫面既Galax GTX970

我身邊有兩個人都用緊galax 970 exoc black edition.長期超頻.直到換卡都未有問題

不過好老實講一句.真係自己唔岩用咪唔好用囉

電子野就係講手神架啦

我推既neoeco ii .都有巴打去話一買返去就著唔到.咁我都唔覺得neoeco ii係有問題

對於我地一般消費者.我地都只係可以講話針對個散熱器同PCB用料去作評

人地壞咗唔同你講喳

小學雞
人地無壞唔同你講咋
pm01呢啲垃圾都推

認真.想學野.可唔可以講下邊方面垃圾

不過佢既水冷支援性的確係低d

雖則隻箱佢主打係風冷

佢頂果個位 突咁多出來 放唔到冷排 啲風扇開窿又唔啱 仲要無位走返條3/4pin線落去 頂蓋同面蓋都要開螺絲 最弱智係個sata power fan hub
樓主,最重要真係真係個MON,唔好既MON睇到眼累,你真係機都唔想打

咩特效是7但啦,人類既肉眼根本無咁勁,買張貴價卡,開到80,90%已經正

用緊兩個dell既s2716dg覺得十分滿意
作為一個評測推介既人
你認為可以從咩角度分析
答我先啦
開個投票 夠唔夠客觀

痴線

我之前做砌機有個同事拎張evga 560返公司 一插落去就著火 然後攞上漢4 rma(幾年前漢4有做過evga) 跟住過左一排佢攞返張卡 一插落部機又著火

痴線

我之前做砌機有個同事拎張evga 560返公司 一插落去就著火 然後攞上漢4 rma(幾年前漢4有做過evga) 跟住過左一排佢攞返張卡 一插落部機又著火

evga不嬲都食開屎
係唔知點解咁多人吹捧

痴線

evga不嬲都食開屎
係唔知點解咁多人吹捧

垃唔垃圾我唔知
但多數因為香港冇
難得到既野,係比較多人想要

痴線

香港大把人吹EVGA
都唔知有幾多個人真係用過

底板火牛顯示卡我都用過,根本全部都垃圾
間公司內部風氣仲垃圾

點解我咁清楚?識個人以前做EVGA
根本滾友公司嚟
佢頂果個位 突咁多出來 放唔到冷排 啲風扇開窿又唔啱 仲要無位走返條3/4pin線落去 頂蓋同面蓋都要開螺絲 最弱智係個sata power fan hub

果然同我諗既一樣

我諗屌得pm01既.都係因為水冷支援性問題

不過風扇開窿你係指邊到?機箱頂?

3/4 pin落唔到.我又冇試過

佢個fan hub.控唔到速.的確係缺點黎

不過整體我覺得OK既

果然同我諗既一樣

我諗屌得pm01既.都係因為水冷支援性問題

不過風扇開窿你係指邊到?機箱頂?

3/4 pin落唔到.我又冇試過

佢個fan hub.控唔到速.的確係缺點黎

不過整體我覺得OK既

呢個價,應該有其他更好
新版fix左唔少上代缺點

pm01有新版?

呢個價,應該有其他更好

睇下想要乜

唔同用途有唔同既機箱

pm01係要佢既散熱
新版fix左唔少上代缺點

pm01有新版?

玻璃版
面蓋唔洗開螺絲
silverstone都係出返fortress箱啦 我想要垂直風道 但又唔想要raven啲膠箱
之前周圍搵ft04 悠二都搵過幾轉都搵唔到
係喎.原來rgb版.有pwm功能

不過好貴
silverstone都係出返fortress箱啦 我想要垂直風道 但又唔想要raven啲膠箱
之前周圍搵ft04 悠二都搵過幾轉都搵唔到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞