[求砌機List] 容許我用一個大開眼界多圖Post,去求一條打機砌機List....

313 回覆
6 Like 21 Dislike
我老了
乜都話遲幾年出新

mon遲幾個月又出新
顯示卡過幾個月又出新
Cpu又準備下一代
咁你會等到變白骨

電腦除左攻頂上到咩6950x性價比唔高之外
都係一分錢一分貨架啦
1080Ti,7700k果啲List好正常

驚出新野又怕哂錢
同乜野20000筆直無限筆直相違背
心諗仲有成班人同你癲

出面7000蚊List又有,8000又有
照住買實無死

你想果隻Game全開又順,
一皮夠做啦 剩主機
計埋靚mon同音響兩皮就差唔多

MSI Z270 GAMING M3 用cheap mosfet & 得6相(係3相double 出黎)
PRIME Z270-A 用正常料 & 8相(係4相double 出黎) 所以會效率高D&穩定D

巴打你點分供電mosfet 用料
isl 係美國佬所以好啲?
即係好似電容咁睇台灣定日本

controller 同 mosfet 唔同

睇錯野
白皇

冇記錯之前舊登見過佢一陣
白皇

係咪舊登成日開箱個個
白皇

係咪舊登成日開箱個個

白皇

小學雞一隻

明顯林仔/Van仔好過咩啦下話

試列舉林仔同van仔有乜好

有live講新出既hardware同即時做test, 另外會講砌機唔同hardware既pros同cons

喔,原來係佢(ry
個乜柒林不肥唔知幾多年前佢毛都未生齊嗰陣喺香土日日同佢交手,根本智商同思維都on9仔嚟,同白皇一擔擔
仲要入過個乜撚嘢OCQQ青年隊,做代理寫手寫廣告文,寫到曲都變直,真係笑撚死我

白皇
人地世界冠軍呀

緊係啦, 都冇人同佢爭
識開嗰班真痴線佬一係湊仔, 一係去咗玩head-fi, 晨早收曬山唔玩

講到邪都同OCQQ, 點可以唔提下修羅
呢間鋪真係專請啲特殊人仕

現實生活識白皇,真係傻仔嚟
(咁話啲fd好似好賤

仲當佢係fd?咁你同佢應該真係幾fd喎
白皇

小學雞一隻

條白滑大脾

明顯林仔/Van仔好過咩啦下話

試列舉林仔同van仔有乜好

有live講新出既hardware同即時做test, 另外會講砌機唔同hardware既pros同cons

喔,原來係佢(ry
個乜柒林不肥唔知幾多年前佢毛都未生齊嗰陣喺香土日日同佢交手,根本智商同思維都on9仔嚟,同白皇一擔擔
仲要入過個乜撚嘢OCQQ青年隊,做代理寫手寫廣告文,寫到曲都變直,真係笑撚死我

白皇
人地世界冠軍呀

緊係啦, 都冇人同佢爭
識開嗰班真痴線佬一係湊仔, 一係去咗玩head-fi, 晨早收曬山唔玩

(咁話啲fd好似好賤

只係唔想多個敵人
上次見佢話讀緊business,都好耐無見過佢,再講我就自爆架喇。

喔,原來係佢(ry

白皇
人地世界冠軍呀

緊係啦, 都冇人同佢爭

(咁話啲fd好似好賤

只係唔想多個敵人
上次見佢話讀緊business,都好耐無見過佢,再講我就自爆架喇。

即係咁,家陣佢主動當我係敵人,搞鳩我
我當然n倍奉還啦,同條契弟有親咩

喔,原來係佢(ry

白皇
人地世界冠軍呀

緊係啦, 都冇人同佢爭

(咁話啲fd好似好賤

只係唔想多個敵人

即係咁,家陣佢主動當我係敵人,搞鳩我
我當然n倍奉還啦,同條契弟有親咩

我support你架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞