[卡雲尼企開d啦屌你老母]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1032]

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
人地接受20m
者肯定唔洗20m
你當我水魚呀
呢個應該唔會同chong差唔多水平啩
https://www.thetimes.co.uk/article/manchester-united-would-be-better-off-putting-100m-towards-harry-kane-than-jadon-sancho-hg85chrcs

Manchester United would be better off putting £100m towards Harry Kane than Jadon Sancho (WAYNE ROONEY)

班名宿做咩成日叫曼買Kane
木狗剩係從商業角度睇
剩一年約telles要20m係貴
如果25-28m+addon 左右買到aarons 照狗衝啦
都on撚9 買kdb 文尼 叫對手直放比你咪得
因為馬災好明顯唔識打正前
笑曼班高層成班都弱智 呢班人管真係等食屎
好正常既, 曼聯前場冇一個人停到波, 把握力又差, 哈利簡尼有呢個能力,作用好似法明奴咁, 簡尼仲要身型搶點好過佢。

但曼始終冇人踢右邊, 點做配合
其實馬災專心踢番翼算啦
見佢入d波有唔小都cup番大位
綠木打前應該都好過佢
人地賣新仔垃圾都廿幾M,又識處理薪金制度,呢啲都慳唔少啦,起碼真係識波,買人有plan b c d e先
綠木個身型點打正前
福 馬功能上又重叠晒
福 馬 占打右邊廢左一半
講咁都多都係廢 重點係無右翼
見到馬咁多年都冇乜大進步真係好on9
Ig佬100k咋
亞古魯個身型點打正前
你覺得以佢名氣會唔會肯做後備
再講搵件20萬周薪既老野打後備會唔會太on9
屌左出聲
你驚馬福唔會傷咩
實有機會靠佢擔大旗
佢又肯現位又做到豬點
你驚踢殘佢好過
歐聯同組對手 今輪都大炒
好期待到時會輸幾多球
我意思係暫時者 身型有得練
一陣著埋件7號就

簽個唔急既後備33歲老坑就肯比10m agent fee
Sancho爭果千幾二千萬就磨爛蓆
Telles爭幾m又度縮 執柒佢啦曼聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞