[卡雲尼企開d啦屌你老母]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1032]

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
都話telles 唔想俾錢等下年免簽
其實係有,不過堆人成日左妹右妹唔射咋嘛笑鳩卡雲尼d射波,陣中有邊個會第一時間射門,下下都掂兩腳先
好明顯cavani係panic buy,買黎哄住你地先
Free agent , available 咗成年無傳過
無人爭無人要,到完transfer window 前2日先話買
33歲仲要傷多過踢,on9 transfer
咁都有人撐。係無錯,佢係勁過哈佬
但大撚把人勁過哈佬喇,你買曬佢啊笨
求開季比人拎返黎鞭。 我都希望我up錯
佢啲飛機射失片剪埋剪埋仲長過魔戒喎清
之前1月有傳過
拖到最後先簽可能想壓佢人工
重點係右翼
卡雲尼單刀九流
但啲即時射精幾好
同之前奥巴特質好似
仲有十日比佢扮買sarr托股價
Sancho
其實雲拿都係,見轟放佢踢邊真係得啖笑
Borussia Dortmund players have not been permitted to talk about Jadon Sancho to the media but Thomas Meunier couldn't resist telling Sky Sports News journalists "Sancho is staying" while walking into the club's training ground #mulive [sky]
木狗: 多仔一定會減價!
辛祖聖誕大特賣
木狗會唔會琴日傾掂cavani 今日傾掂telles 聽日壓哨簽sancho
呢兩個合作真係聞風喪膽
木狗嚟咋
會唔會諗多咗呀
?????free agent!
咁做乜要依加簽?
再壓下先簽喇
依加傳緊20/wk 再打1000m agent fee!
今日林鄭倒台,聽日中共倒台,後日英國收返香港
Welcome
又話meunier真曼
呢家傳緊10萬週薪wo
木狗:多仔超市減價未?
上年so都唔so人,仲想人幫你講d咩
點解我地會有個無料扮四條,明明無料但又硬頸自尊過高既廢材做CEO,同林奠一鳩樣
香港曼迷做錯咩
上年有傳過咩?
法官:
係100k 1000m 係10億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞