[卡雲尼企開d啦屌你老母]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1032]

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
同問
1) mata 2) ibra 3) mk 4) alexis 教大帝點走位

5)
6)
7)
8)
世界杯so9 傳俾佢個球真係好撚靚
最好入20球bin到我地唔敢上連登
呢兩季搞唔掂應該會好憎曼聯
2018世界盃佢同so9幾夾,但佢一傷咗烏拉圭就收咗皮

唔會期望佢場場入波,希望佢可以做到領袖屌醒班大帝同教曉福馬係無波在腳時點踢波
福馬兩個都係得一家波係擅長 就係上腳推大位射
以前都仲會用速度屈下人 而家直情無埋
做sancho backup比你拖住
巴爾信錯木狗既話而家仲係西班牙打golf
唔使入到20球,佢教曉福馬無波在腳時點踢波都可以鞭死我
所以無波在腳威力就會大減
車仔簽35歲silva
個個讚
我曼簽33歲cavani
就係水魚
主要係我地追左RW LB CB 好耐, 一個都買唔到

但諗IGHALO 得返2個月, 人工差唔多, 續HALO定博CAVANI, 就無咁水魚
如果卡雲尼可以教到福仔馬仔識走位 其實係幾好嘅簽約
木狗都係唔肯簽右翼
同埋佢係熱狗名宿
即係牙朗回塘臨退休如果返英超都唔會揀其他隊啦, 除非曼唔bid
其實如果福馬木識無球跑位識拉邊既,右翼就真係既逼切性就真係會低返既,但問題係依家佢哋唔會
連丹比利都唔肯俾錢簽
教學係雙向既,除咗教果個要識教,都要學果個有悟性同資質學得到至得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞