[卡雲尼企開d啦屌你老母]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1032]

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
有無得射都係問題
又真係駁唔到

朗尼:哈利卡尼和夏蘭特才是曼聯所需

卡雲尼擁有出眾的履歷和豐富經驗,但曼聯舊將朗尼眼中,紅魔鬼應該簽入的另有其人。現於打比郡任球員兼教練的朗尼在《泰晤士報》專欄中,奉勸曼聯放棄花大錢簽下查頓辛祖(Jadon Sancho):「辛祖是頂級球員,但我覺得曼聯的轉會優先順序很奇怪,為何他們會考慮花1億英鎊去簽一個跟現有陣容相似的球員?曼聯本身已有拉舒福特(Marcus Rashford)和安東尼馬迪爾(Anthony Martial),若辛祖加盟,年紀和位置都相彷的格連活特(Mason Greenwood)又何去何從?」

朗尼進而指出:「若有1億英鎊,我寧願拿去嘗試收購哈利卡尼(Harry Kane),要從熱刺簽下他當然很困難、甚至是不可能,但曼聯就是一家要嘗試簽入最好球員的球會,卡尼正正是蘇斯克查需要的人——正如艾寧夏蘭特(Erling Haaland)一樣,那個曼聯上季錯過了的人,他們是貨真價實的9號球員。」
原來呢到成日話辛祖阻住綠木出場果個係朗尼黎
朗隊識波啊
一係唔買 一買梗係要買最好啦
椰子回家吧
Lin係上一代
Morrison
椰子連斬兩隊黑馬
中武漢肺炎 隊波仲踢得生
木狗中武肺未
對比番aarons張約去到2024都係叫價22m+11m
而家telles剩半年約叫20m

當然對曼嚟講左閘替補重要過右閘
但點都好至少都要有隻識出波ge閘囉
tom thrope?
條友上一隊已經係印度挖撈
椰子燒味傲氣長傳
椰子巧勁
無可否認朗尼講前鋒要補強
問題係右翼係無人
前鋒都叫有但唔勁
又要問木狗....個位要人唔係今日先知
幾個月做乜黎...右翼sancho 之後d選擇唔合心水都算

依家搵隻識出波輪換左閘好難咩
Yes....Oh yes...
睇佢帶到咩好處黎架姐
班友問得出 唔知球迷嬲咩 真係好撚似香港班狗官,

格狗木狗心底裡有頭4就夠,點解仲要洗一筆買人
最契弟係一路同領隊講會買比你 幫緊你幫緊你 實則無諗過比錢
咁咪今年無前4比你睇
BREAKING: Manchester United's improved bid of £15.6m for Porto's Alex Telles has been rejected

[Sky]
Jarrod Bowen 原來今季已經入左2球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞