[卡雲尼企開d啦屌你老母]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1032]

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
兩個月前已經屌
除咗拜/完約 有邊個喺多仔身上拎過著數
人哋一早開定價 你唔買咪放棄入其他囉 等下年又加價
其實諗返而家都十月 Telles唔磅水都合理
出年簽應該唔駛錢
馬左翼 卡雲尼中間咪得
柒頭福lan
吹埋文迪蘇傑吧啦屌
Free agent
冇野講咁你就收皮啦
真,剩9個月約廿幾m簽返黎又比人話水魚曼
無嘢講係叫你收皮
幻幻就咁鬆手比
烏龜野都比成10m
球王片就見佢係咁跌
屌你一早叫你買挪威仔 好撚平 20歲出頭 有啲即戰力
呢排睇得多愛華頓就明曼聯前場分工其實好重疊, 人地安76由AC 米蘭開始已經係前場一個停波比最後一傳,一個突破, 一個搶點埋單。

但我曼如果馬福木三個都係上腳死扭去大位, 我就算出馬達停波, 另外兩條撚樣都夠膽死現高位想拎大位射, 塞閪住中間

蘇狗同摩狗玩反擊令到我地成日想要隻拉邊右翼, 實際上曼更大問題係另外兩條友點走位, 上季馬啲走位有好過一排但又打回原形, 福就不嬲on 9
右翼呢
全世界死淨一個辛祖咩屌
問題壓價你都要睇對手 同埋自己有幾多Bargaining power
全世界都當你水魚曼 又全世界都知你想買右翼 又全世界都知你鍾意英撚 根本睇定你嚟食
如果木仔覺得可以Risk成績去換下年先買 咪做囉 反正都係炒Sob唔係炒佢
我曼有既係未來
新7小福
咪喺烏拉圭入咗個18歲超新星囉
我係Sancho都唔撚Gur你木狗

俾撚晒希望我又搞唔撚掂

隊波又on99咁
期待緊6年600球果個麥尼亞
屌你地啦 卡雲尼都嫌棄 210k兩年 可以做支點 走位好 肯逼搶 肯回防 咁都屌?
我哋啲球員好單一
都200k 250k
Callejon好似都幾好
你買埋rw 咪唔屌
練埋左腳囉
華西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞