[卡雲尼企開d啦屌你老母]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1032]

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
木狗肯俾錢多特未
踢曼聯有咩唔好 又可以hea踢又可以搵大錢
卡雲尼如果人工唔貴簽
前提係佢未回哂塘
個人能力有 做倒下前面target man
以老帶新過兩招比福馬綠
擔心佢miss big chance根本多鳩餘
死獌狗咁廢有幾可做倒d空門機會比佢炒
成班弱智係到講卡雲尼

木狗:求奇叫人放下風,就大把新聞大把人講,個股價又升洗撚真真係買咩,又可以撚下你班友,燒我屋?
你哋諗到Cavani會幫我曼隊垃圾衝冠
人哋33歲 想黎養老乍
人工又高 又唔駛走位
Manchester United Chief Executive Ed Woodward still believes Borussia Dortmund will lower their asking price for Jadon Sancho, according to The Times 💰

Tomorrow is transfer deadline day ⏰
天真木
On9
你自己肯降價賣Smalling Rojo先講啦
呢條儍西幾時死
哈哈哈哈我屌你老母啊
依條撚樣真係鬧都費撚事
好多戇鳩鬼佬覺得值,就睇下佢踢成點
United stand個主播屌到仆街
成班撚樣又話信SOB轉會
而家黎個卡雲尼就個個淆底

攏明SOB想搵啲識走位既人黎啦
般奴VDB卡雲尼都係走位勁既人 我信SOB!
今晚大炒吧!
擒晚兩點幾睇佢live,真係屌到上太空
得罪講句,
講真,
我唔知以前既卡雲尼成季踢波係點,
只係知佢有性格都有成績,
再睇佢既YOUTUBE痴線片,
純粹講個種PASSION,
直情係HYPER版既Halo。

大家都知曼聯更衣室要變,
要建立新既秩序,
大家同時又好驚卡雲尼既狂妄性格會摧毀晒曼聯所有既傳統,
個種矛盾搞到大家都好想卡雲尼快手幫手換代引援同時又好想有人快D接佢走。

但由賽後訪問黎睇,
我係度諗 10年前佢就係費SIR指定既前鋒,
10年過去 阿SIR終於離開曼聯 卡雲尼歷盡鉛華 人生不在初相逢,
一個大勝不驕 步步為營 同時足球智慧熱情還在頂峰既卡雲尼,
會唔會就係個個我地心目中既新拿臣﹖ 

正常 出面屌得好勁 清一色samcho telles 得傻西木咁on9 亂簽
sancho
有得出先算
留名睇88分鐘先換vdb卡雲尼
True
Manchester United are hoping to sign Alex Telles on Monday. Talks are expecting to go down to the wire. [talkSPORT]
佢就黎痴線
今晚四中堅
拜利 屎波 龜隊 洛河
對熱狗MMA應該有力一戰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞