[卡雲尼企開d啦屌你老母]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1032]

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
當地時間10月5日下午5時將正式關窗。

姐係香港時間10月6日零時零分
學嘢要時間嘅 跟啱老師係易上手啲 但係唔係包學識㗎嘛 跟本教練團對無球走位無著重 先要搵人返嚟教
1)白LIN 2)麥龜 3)B仔 用波中堅,後場搓上去

4)
5)
6)
7)
得罪講句MATA VDB 入ZIP 仲好過我地班正選11
唔知點解覺得呀朗係唔會返英超
呢件超級麻煩友and超級文員
都唔知有咩好屌 halo 一月就走 到時又係冇backup 又咪要買 而家買過有卡士人工貴halo 少少 有咩問題?
丹比利真係算啦 sob最憎d唔肯嚟嘅人
唔岩班友心水咪屌
學野都要睇下學果個人有冇悟性同資質學得識至得㗎,如果係咁既個個DSE學生去補果堆補習名師都可以拎高分啦
真心,卡雲尼同jovic我寧願要卡雲尼
其實都唔明點解管理層唔肯正正經經買番一個long-term正前鋒
先有伊巴 再黎恩哈路 到而家卡雲尼
全部都係短期貨仔 臨時救急頂住用就得 完全解決定唔到長遠發展既問題
木:返埋聽晚放假,開定email較定out of office先
列斯班友我諗冇人會話資質一流

但戰術跑位執行幾高
「阻住1) 2) 3) 上位」
前題係肯學,佢地個個都覺得自己係球皇,仲要學野?
所以先話教學係雙向,你搵咗人黎教,都要班友受教/學得識至得
咪學咗囉
不過淨係學咗伊巴既球皇氣燄
最慘肯嚟嗰啲木狗唔肯俾錢買
唔肯正正經經畀多D錢買人
係都要度住度住去借人
但其實借啲人又唔係平

木狗我dllm
曼聯近年都係買D 單一功能好似好勁既球員
但肯博有料又唔易變hea既好少
vdb 算係咁

以前費sir 教大半隊都係
市場上面根本冇option
Kane 利維入左青山先會賣
Haland 去曼點解唔去蝗 加上又係肥佬d人
Raul 啱啱續約
你睇下連蝗都買唔到正前 要用賓周 就知根本冇好st揀
根本班大帝踢果幾場好波已經當正自己球星咁
再加班傳媒係到吹棒, 全部自大到仆街
最後教練又教唔化班人, 最後好快收皮
呢個世上有幾多個呀朗呢D咁上進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞