[卡雲尼企開d啦屌你老母]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1032]

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
一字排開
辛祖到未
個年好似入左華西
要右邊應該福先可以
馬去右邊完全唔掂
馬最岩真係打返翼
你靠佢做9號真係食得屎
有時一場三球 有時就幾場隱形
佢做唔到一個救全家
SOB好心教下佢學華西咁淨係衝落底BAN個波出黎咪算
唔肯衝就去番派飯
馬仔打番翼,卡雲尼9號位
傻福後備
咁樣反而仲好
唔好咁啦ching
俾返少少希望
早幾年木狗高價買人低價清人比人狂屌,亦都造成一個現象就係曼聯買人永遠比人當水魚㩒住劏,賣人就當比人有咁低壓咁低,結果就成班高身價高人工但低能力既冗員

Sob上場之後我覺得木狗都係想執返正呢樣野,唔想再做水魚,咁要改變水魚形象又唔係一兩個轉會窗做到既,一個葡超左閘得返8個月合約要20m up真係on9先會比

只能怪木狗學唔識個遊戲規則,黎黎去去得做新聞一招去壓人價,自己玩呢個遊戲唔叻但又要自己死攬住繼續玩
屌 又係為左商業黎簽人
木狗幾撚時死
其實諗返而家都十月 Telles唔磅水都合理
一月買應該10M有找
而家似係想簽卡雲尼嚟打正選
比馬福木三個競爭 一月或者夏天先再傾Sancho
馬仔又做Condom
卡雲尼10m agent fee就比得咁豪爽
Telles 比多5m又唔肯
木狗真係好撚嘢
十月 到 一月
呢3-4個月仲留唔留到上半版
馬仔對上一次入選國家隊係啱啱嚟嗰陣
今年打咗一年九號位就再入選 破自己入球紀錄
但你都堅持佢要踢左翼 真係無嘢好講
福:你要我打右邊,我點cut返大位用右腳射世界波
分分鐘卡雲尼係踢正選,馬/福 左, 福/木右,頂一年再睇吓簽唔簽到辛祖/正選右翼,簽到就放卡雲尼/變後備
留唔到呀 買完Telles都係留唔到
似係想咁
繼續打死左邊 右邊繼續零攻力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞