[卡雲尼企開d啦屌你老母]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1032]

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
仲要用nowe delay幾分鐘睇閪波 睇睇下俾人彈出去
邊撚個再買任何曼嘅產品一律當食藍店處理
有無清算師去Sponsor嘅Facebook/Twitter洗版
隊隊都因為簽字費同高人工無人簽 水魚獌deadline前一野轟落去價都唔講
check過delay 1分鍾左右 對我呢d窮撚黎講係好選擇
原來都成1分鐘
不過睇睇下彈出去先大問題
Leeds

you heresy
災難馬 柒頭福 是旦一個打右
其實我覺得呢個係good deal 喎
用卡雲尼黎replace ig 佬
係一個唔錯既選擇
可以教到少少走位
仲有頭鎚添

講20萬貴
ig 佬中超都18萬啦好似
季前淨係識追辛狗
傳過一排 James又冇咗件事
安76 執咗佢打右翼而家愛記咪打到曉飛囉
仲追辛狗,算吧啦
人地多狗都講明唔到價唔賣

James幾錢轉會費啊,好用過辛狗好多喇
安76有說門書
睇愛華頓買人 占士 Allan同杜古希
全部都唔係話貴 再望下曼
木狗放權 so9升做dof 搵過個新教頭 係咪我曼復興之路既指標
真 唔肯俾20m telles都要去執個aarons
冇閘識出波有撚用
但老細繼續唔比錢你用
Aarons 一定貴過telles
淨係清人嗰下已經on 9, 同人嘈嗰幾m 覺得自己唔係白痴唔會再賤價賣, 屌你唔好玩啦,你睇下你個陣容幾多冗員, 嗰批人我比你留係度都冇撚用。

買人唔撚得,清人更廢, 炒蘇b 都唔會救得返隊波, 曼管理問題太過複雜, 球員好似唔係將球會放係第一位咁, 個撚個鳩hea踢完收工, 開季乜撚嘢狀態呀班契弟
補多句
唯一擔心位係
我地無咁多機會比佢射走唧
搵個識轉會買賣 已經差好遠啦
真係是但係到搵個巴打
搞買賣人都好過呢班垃圾
你覺得辛狗嚟咗又會有說明書咩
辛狗嚟咗三個月內一定同化到拉狗咁
宗師呢啲文員都有得高薪續約 咁落力做乜
我真係未申請
搵link算
+1
簽咁多,咪又係靠佐仔射12碼做首席射手
早買早享受 邊估到佢咁鳩
如果傾轉會果堆人係知隊波要咩既人....一定係all in 左sancho先
有右翼...個backup 中鋒位可以用綠木,再唔係一月再搵人
SO9 都想知係唔係真係差果十幾m....賣james 填埋條數都肯

當真係太貴搞唔掂....都執閘 執中堅先 但呢堆deal就全部傾唔掂數,要講價
telles等一年可以免簽

然後正常10m,8m 點都執到幫補下既p,dalot ,清新 全部1蚊都無
細緊差幾m又唔賣, 然後 rojo,lin jones 就仲起到

果頭10m比個agent 簽卡雲尼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞