[PC] [Lost Ark 失落的方舟/MMORPG] 日服新開ser 建議入坑 (1)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
好難架啦 台港澳既多數都要等泡菜嗰邊先有番啲咁上下質素
而且講真 香港廠自己整隻出嚟你都唔係好想玩啦
btw 如果唔嫌VPN麻煩其實可以試下玩日服試下
試過幾個都唔得
mudfish唔知開邊個先裝到
呢兩日原本玩緊神諭2
咁啱見到呢個Post,畫面風格幾似
而且係日服,試玩咗下
又幾好玩
上面有巴打話JP Asia (Tokyo - ConoHa 1)
但係如果你係揀game先apply VPN既話你應該入唔到官網
係升50lv個過程有啲耐
但中間其實你會feel到佢整得幾好 有啲細節位 同埋劇情都唔錯
50lv之後開始有更多野玩
btw 隻game download緊patch既時候係唔洗開VPN 可以用番自己network
裝到
開左K服玩槍
幾好玩 不過而家冇乜野可以課
用開個vpn 3個日本ip都玩唔到
好多vpn都玩唔到
都係啲時裝寵物 強化石呢啲睇人 除非真係好急追進度 另外個vip都唔錯 每日任務數+1好野嚟 不過淨係為呢個就有啲貴
大約幾耐之後會出雙刀?
官方之前公佈過嚟緊幾個月大概會出咩
但冇關於刺客既消息 最多都係得11月有lance master(魔槍)
如果有興趣其實可以玩住先 到時候再開新角練刺客
呢隻game其中一個賺錢既途徑係開新角
我開咗VPN都入唔到官網
唔係隻隻VPN都得
想問下50lv要幾耐到
而家18lv
暫時玩左兩日先得30lv
個個都K ser
A ser玩左兩日36
我升咗2日 講緊執埋豆 冇清支線
我個FD玩過韓服 清晒全部任+執豆 快過我半日
當第一日完既時候我上網睇人直播 有條友已經50咗 但冇執豆
唔知比唔比到參考你
A ser聽聞好多支那狗
但排副本同埋PVP係會排晒兩個服 交易所就唔通既
而A ser多人過K好多 (感覺
整極都整唔到個50音驗證
Nevigator送個1年norton vpn竟然玩到
岩岩10lv轉左氣功師,手感唔錯
氣功好野嚟
2日
係咪48小時咁玩
你放出嚟幫下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞