[PC] [Lost Ark 失落的方舟/MMORPG] 日服新開ser 建議入坑 (1)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
有冇人同我玩
傻啦 好感度好緊要 除非你對島之心 巨人心臟完全冇興趣
每一日都要去搵幾條友去唱歌同埋跳舞賺好感度
你打開個好感度睇人啲人 信賴好多靚野 例如女神 友好已經有心臟
女神 黑牙 信賴要78000 你唔keep住每日唱下歌唔洗旨意滿
而且冒險之書又要好感度而100%到 除非你重課佬 水晶堆好感度物品全買 咁咪當我冇講過

至於領地有好多野都可以整下 同生活技差唔多 你都要練下 而家開game冇耐 副本都未夠難 好多野都未有需求 但遲啲有需求就要整野拎去賣錢
你50lv未先 50lv可以招下人同你打周副本
搞唔掂50音 有無Ching 可以幫手
卡就而家唔會有太多配搭 揀啲全屬性減傷既就OK
刻印都好重要 好多效果都好勁 例如怨恨咁樣 3lv 打怪+20%傷, 同時被怪打+20%傷 雙刃劍 但好勁 而且而家賣得好貴
仲有啲都好勁 可以自己研究下
おせちいも
隻驚我都未download 諗住招定人一齊升
Thx

升lv真係難啲 自己升都要升幾日 好難搵到人陪
單雞好lonely
Ching 依家搞緊account 果d 星期六日有興趣可以一齊玩
好呀 放工join你
你地係邊個server 開角色
K比較多
我都單人玩緊 好孤獨 又唔識日文
升上50真係好辛苦 因為d任真係冇乜需要組隊打
btw好想要25日個公仔頭 前日先玩唔夠日數
解齊支線上50仲辛苦
我依家先開生活 一路都已經見支線就順路接哂佢
我連釣魚都未識
裝咗魚竿但行去碼頭用W/G都冇反應
慢慢等感嘆號出就得 佢比成2秒收桿
用mud fish 既朋友有無咩快d既point share 下
暫時邊隻VPN最快最穩定?
以前買左NORDVPN又貴又玩唔到
用左免費VPN但連唔上日服個網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞