[PC] [Lost Ark 失落的方舟/MMORPG] 日服新開ser 建議入坑 (1)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
無咩香港人玩既
1.要用vpn
2.得日文
3.課金唔方便 支那買幣平1倍但香港人買唔到
4.打周本野團唔溝通好易滅 唔識日文會67
5.冇咩亞洲公會收街人 驚比人report成個公會收皮
咁仲點玩落去
啱呀 所以就要搵台仔DC入 再同佢地玩
我置頂咗條link 可以入嗰個DC搵人玩 亦都會開團 唔洗自己一個
1.比個機會你學日文
2.識支那人幫手課金
3.Hea玩等國際服出
4.唔好咁上心 課金貴一倍當唔知
周本要夾時間
如果玩幾隻50 都唔係咁易搵人
支那人ac 395定400
打冰龍元氣彈450萬傷先3千蚊
周本就唔難既...團本就麻煩啲囉
8人本玩3隻50真係唔知點搵人
你要養3隻370+我覺得你已經好勁
如果買到支那幣好易姐
1萬金先2舊幾港紙
買金我就不了
啱啊呀此風不可長
唔買金點玩幾隻角
Pve不嬲都pay to win
又唔影響pvp
秒解日任慳時間做收集/玩島
新手未玩過俄服韓服唔買金點追老手進度
重課又唔同買金既
如果你係課金水晶換金或者買商城包完全冇問題
退一步買真.玩家親手打既手打幣都OK
但要話要買工作室用腳本刷嗰啲錢我就真係不了
一來唔想助長呢樣野 二來亦都有風險會比人ban
我都係新手嚟架咋 唯有研究多啲同埋入DC問多啲人 至少起知識上面追番腳步
你話裝等就冇辦法 衝裝呢家野睇運氣
出面太多資訊都係舊
想爬文都冇咩s2賺錢/pve教學
係睇泡菜仔架咋 主要睇下隻王係咩玩法 了解下至少遲下拓荒唔係自己做67
賺錢就真係冇計 呢隻驚可以從系統手上找到錢既地方真係好少
下個禮拜調整再煉費用-45%
之前用多左會比番你,官方又成日派金
同埋你唔係諗住有金就用盡佢唔賺既話
霧龍前主人物385其餘兩隻370或者易D三隻370都可以做得到
黑金都巳經流通晒
用點買藍鑽買金/賣刻印都係賺黑金
支持隻game用點買時裝 寵 座 月卡
要封用vpn巳經封得
呢隻GAME主要賺錢都係靠玩取引所,因為佢冇得不斷FARM錢/FARM野賣
唔識日文打野團巳經劣勢
冇得介意咁多
我都係買少少金人仔追返上340
支那人隻隻395
冇錯 所以靠升分身打多幾次本搏跌好野好緊要
睇啲泡菜仔個個都勁多高裝等分身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞