[PC] [Lost Ark 失落的方舟/MMORPG] 日服新開ser 建議入坑 (1)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
你地玩A Ser定K Ser
K
佢派完金呢幾日我賣飾品都賺到笑
紫色飾品一招勁刻印搭招中規中舉既刻印都可以賣到差唔多千金,2招勁既唔理+1定+2都過千金

D人完全唔睇品質同個屬性
垃圾+忍耐同熟練都有人買
唔想睇殘體 如果英文sup唔support日服?雖然日文有漢字 但係好多時我都唔知自己做緊乜
其實升50要幾耐我玩咗三晚仲係20幾
咁應該一星期差唔多
佢升1lv要嘅時間印象中差唔多
我都有玩過韓服
地圖任全部有導航未至於卡

韓服最卡一定係ON9島心任,全撚部冇引導得文字
岩岩開SER上網仲極少有圖文教學,得韓文係到ON99慢慢翻譯

連教學都冇就自己用SCREEN CAPTURE翻譯完全係認錯曬字
唔做支線16,7個鐘啦

我做埋支線+每張圖既豆都執30粒鐘到
做到302裝 17個鐘邊得
27個鐘就差唔多
我升左3隻人物啦
時間比多左啦,不過係要SKIP劇情
每lv差唔多都好啲 我係度諗開頭都升咁慢 幾時先到50lv
分身洗唔洗做支線 我唔想係咁ggg 行嚟行去 如果要嘅話 我淨係玩一隻角算
送有用野果D支線冇得重複領取
所以分身唔洗完全可以唔理支線
啲金幾時派架?
點解我無收到

有啲咩勁刻印要留?
我全部分解哂

我玩氣功
上禮拜三維護完咪派左2200金,係MARKET買箱
叫做リリース1か月記念GOLDBOX同CM300万再生達成記念BOX
一開始都有派1100金你拎左未,叫做CM100万再生達成記念BOX
340裝LV就可以拎曬入邊D錢

至於咩刻印有用呢就可以自己睇MARKET刻印書賣得貴果D留住先
再MARKET CHECKCHECK你果件野值唔值錢,有人賣咪跟人價,冇人賣緊可以去"相場"睇下成交紀錄(但只睇到當日紀錄)

咁岩我都係玩氣功先答到你
氣功屬性主特化副致命,打PVP就全迅速唔洗睇刻印PVP唔計刻印
刻印方面就係怨恨,覺醒的境地同埋逆天之體主要谷爆呢3招
[quote]佢派完金呢幾日我賣飾品都賺到笑
紫色飾品一招勁刻印搭招中規中舉既刻印都可以賣到差唔多千金,2招勁既唔理+1定+2都過千金

D人完全唔睇品質同個屬性
垃圾+忍耐同熟練都有人買
啲金幾時派架?
點解我無收到

有啲咩勁刻印要留?
我全部分解哂

我玩氣功
上禮拜三維護完咪派左2200金,係MARKET點數ショップ買箱
唔講真係唔知
即刻換先
我都升咗3隻50 一定唔只17粒鐘
解主線得49.5 要返去解支線先50
靜係做橙同藍色主線17個鐘真係點都升到
比你耐極點都唔會27個鐘啦
唔夠經可以番去第一張大陸打王の墓
打完一開始隻呀伯小BOSS開門就有5萬經
跟住唱歌出番去,再入過重複打,3分鐘有5萬經
講緊去到302 50解完機械都市就差唔多
你解完機械都市入精靈張MAP,入主城已經可以打CHAOS拎302啦
解完機械都市到可以打CHAOS都唔洗20分鐘未玩啦CHING
你唔係以為要打曬成條主線,打埋冰大陸果邊呀?
嗰時一係要50lv 一係要島心裝 一係生活裝 pvp裝
如果唔係裝備等級完全唔會夠開天災混沌
係要7粒島心先有套裝但係套野幾靚水手服唔知日服有冇其他方法拎
D韓仔第1日就拎曬套野我就慢慢搵攻略搞左幾日先有
果陣我記得島心裝成套都係得280裝LV打熊仔都要打10幾分鐘,同埋死3次真係成隊輸,唔係依家咁死左3次剩低既人可以繼續打

仲有飾品計裝LV,重復名又唔可以著多粒卡裝LV卡到乜咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞