[PC] [Lost Ark 失落的方舟/MMORPG] 日服新開ser 建議入坑 (1)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
真係有排 國際服又高ping 台服又多支那仔
最緊要係有排都未出啦
俄服都有 居然無國際服 亞服
dl緊可以熄vpn dl
但都係好慢
台服如果出都係garena代理
咩都要轉蛋
國際服就要睇下會唔會有singapore份
都係50-60ping
應該就唔會garena啦...佢好似唔係呢範
熄VPN down都算還可以 同埋可以訓教先down嘛
梗係啦
都係日任最快嫁啦逃亡者之村,海上樂園,海牙島呢3個都係比好多海盜幣
台伏就算吧啦
隻GAME成3,4年啦或者隻GAME經營得垃圾少人玩啦,隻GAME代理開始平啦台灣先會有人去買黎代理
同埋有邊隻GAME到左台灣唔係特別版黎,人地有得FARM既野你就要比錢抽/買,台仔一樣玩到雪雪聲仲要係咁課
仲要台灣代理出名垃圾一大堆大陸工作室都唔會BAN自己GM仲要撈埋工作室幫手操縱市場價
睇黑沙就知啦
駁吾刀 呢隻game個交易系統仲要冇黑沙咁嚴緊去阻擋玩家與玩家之間既直接交易 即使而家日服我都見好多大陸仔賣緊金幣 如果去到台服 不敢想像
國際版如果係美版既人口多好多,鬼佬代理福利都好好多
台伏比錢買難受,東南亞就唔知啦冇玩過東南亞SER既ONLINE
未玩過英文為主既國際服game 真係唔知 但一隻多人玩既game係正
如果國際服出 應該一開始就要有直升劵
日服好似未出?
未呀 開ser一個月唔夠 有直升卷仲得了
獨立VPN有無邊間有提議
可以考慮下#67
分身仲駛唔駛解支線
唔洗啦 你正身拎咗既技點分身50lv之後都會有
分享下 我用SoftEther VPN免費野黎
玩咗幾日 日日都開住成10幾個鐘 淨係斷過2-3次
見冇人講過 係因為驚個VPN太公開定咩
vpn gate以前用過 成鬼日斷線
可能而家好咗啦 不過重點係太公開 又免費 人人都用得 而且曾經聽講過唔太安全
有興趣玩,但想問下呢隻game輔助職嘅必要性大唔大?我見好多角色都可以單刷咁,因為比較想玩豎琴職。
奶媽個個搶住要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞