[PC] [Lost Ark 失落的方舟/MMORPG] 日服新開ser 建議入坑 (1)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Nord vpn玩唔玩到?
新手想入坑應該玩咩ser
另外用緊surfshark vpn 玩唔玩到?
nord應該係唔得嘅 好似起youtube賣過廣告嘅都唔得
本身有嘅你可以試下 冇嘅就唔好買啦
k ser比較多
surfshark 好似冇乜聽人講過 但如果特登買嚟玩就唔好買呢隻
咁應該買咩VPN好?
真係要玩嘅話我會建議#67 嗰種vpn 穩陣又安全
詳細可以#109去discord問或者聯絡
年頭本身有買 3年
你可以試下嘅.... 但睇番第一頁發現有巴打話玩唔到
用mudfish玩左半日只扣左0.07USD
想問吓升船lv 要用既材料點有?
木板我見有得換
另外嗰兩件點拎?

仲有如果想玩航海協同
應該升邊架船先?

有無人用4k mon 知點較大個mouse同d字?
個scaling file擺左係邊?
點買可唔可以教我
一般木材就可以起大都市海邊同啲貿易船用海賊幣換 或者起領地同商人換
船既圖紙就一樣同貿易船 不過就用ギエナ幣換
其他兩種零件就去加工師同整 如果你有玩生活, 如果冇就去拍賣所拉
基本上用第一隻船就得 最平均就係呢隻 我都將呢隻升到4lv
個游標嘅話 起呢度較

字嘅話試下較HUD? 設定左邊第一舊拉到最低
傷害數字都係唔得,但總算見得返粒mouse
我買左mudfish VPN 但入唔到官網
係唔係因為我買mudfish VPN只係買左LOST ARK 既流量
要轉做full vpn
點轉
設置> 程序 > full vpn
轉左了
但都上唔到
你有冇揀日本既VPN呀?
得左啦

頭先同左其他日本VPN唔得

但呢到又可以點搞, 申請唔到AC
MUDFISH有D線IP係比人BAN左上唔到官網嫁,佢每個IP每日只可以註冊5個AC MUDFISH太多人用啦,比人註冊曬(好似係),我FD都試過轉左其他先註冊到
終於得左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞