鍾延耀冇話你聽 整體民主派支持者 反對委任佔最多

271 回覆
204 Like 7 Dislike
如果你係唔同意佢個批人,又點會支持佢,你都篩走咗,根本個調查問題有問題
條問題已經有立場,先肯定支那人大決議有效,再把「不受委任」定義為「辭職」。
再做
如果倒轉結果 你又唔係咁講姐
我本身以為65要守3分1 但原來係計在任
我支持佢地走 但我尊重結果姐
唔你你好核突咩
為左理想結果要計埋藍絲票
你憑咩話我唔會咁講?
事實佢地就係搬龍門
係呀 咁day 1講出黎
你係邊? 有結果先出黎屌?
啱嫁你唔支持政府,點解要俾你普選
小圈子選舉萬歲
幾時有計藍絲?
上次個個唔計藍屍先大比數,計咗唔係
今次又係只計民主派都係要佢地走為多
事實係當日未做已經講左係咁
請問龍門邊有郁過?
你又知我個時無?一早就有屌鳩班泛狗
邊到有大比數?

研究所透過電話隨機訪問1,012人,37%受訪者支持泛民留任,41%受訪者反對,16%受訪者稱一半半。

4%大比數?
仲有16% 游離票
龍門50%,有咩?
結論就係飯民做到神憎鬼厭,黃藍兩邊都唔撐
證據?
即係屌既人唔夠多囉
當日要6定7 成票比人屌到咪轉左囉
研究所今天公布「我們香港人」意見群組調查結果,自稱民主派支持者的受訪者共有21,367人,63%人反對泛民留任,20%人支持留任。香港民意研究所主席行政總裁鍾庭耀表示,留意到有關意見群組調查出現動員的情況。
無呀 所以而家跟最多票做囉
咁佢地走係咪又搬龍門?
做咩都唔岩?
都係搬龍門,50%未到
即係屌佢地就要搵證據證明自己以前有屌
係copy 就全部

研究所今天公布「我們香港人」意見群組調查結果,自稱民主派支持者的受訪者共有21,367人,63%人反對泛民留任,20%人支持留任。香港民意研究所主席行政總裁鍾庭耀表示,留意到有關意見群組調查出現動員的情況。

連同非民主派受訪者,研究所共訪問23,072人,有35%受訪者支持立法會議員留任,47%受訪者市民反對。

另外,研究所亦透過電話隨機訪問1,012人,37%受訪者支持泛民留任,41%受訪者反對,16%受訪者稱一半半。
屌你又話唔計藍絲,你宜家又計想點呀
對住電腦用口屌?
怪唔之得人地聽唔到你意見啦
所以咪話果陣set rule 出黎做民調囉
咁難明咩?
借位

【#十一大遊行 光復香港 時代革命】
三台同步

日期|10.1 中秋節
時間|2PM 起步
路線|東角道 至 菲林明道

Source:https://t.me/chosumhangdong
https://t.me/AntiAnthemLawChannel
https://t.me/ihavealight

#save12hkyouths
#毋忘義士 #釋放十二
#光復香港 #時代革命
我好撚想做佢個民調呀,第一個時有做呀,俾人主動去做
咁佢有無俾我做第二個,咁我點叫佢地fuck off呀你老母抽樣仲好意思講依啲
為左再選到,本身都無咩黨派包袱
依家唔割,幾時割?
明知會變負資產
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞