鍾延耀冇話你聽 整體民主派支持者 反對委任佔最多

271 回覆
204 Like 7 Dislike
做數做到咁,而又做唔到過半留任或支持留任statistically大過辭職,泛民都有面留任,留低的泛民應當建制處理
但都唔過半,stats黎講亦未能證明大過反對留任
推 仲快啲上FCC 個Twitter捍衛新聞自由 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2215241
好on9  

成個調查就係特登搵自己嘅支持者
問佢地支唔支持自己
算啦,擺到明班販氓由頭到尾都冇諗過總辭,即使大多數人認為佢哋要總辭佢哋都會賴死唔走,果然十皮一個月皮重要
佢要硬入又吹佢唔脹既,下屆都唔知仲有冇選舉
十二港人無人提?咁咪我開囉,但無人推呢?
https://lih.kg/2222381
下屆有選舉都唔投佢哋,係投都投本土派,不過睇死連登仔到時又話咩唔夠票根住含淚投番畀班垃圾貶氓
建制嗰邊反而仲啱心水
幫你推
#save12hkyouths
例如問埋 慢必走唔走
但佢都一定走啦
咁問埋有咩意義?
所有人->泛民only->16人支持者->扣唔知-> 都唔過半/統計上多過反對

玩數據玩到咁無恥去邊度搵

你不如直接講唔夠錢

指鹿為馬方面同建制一樣
post係基爾巴開嘅 一齊入去幫手推同RT
一半一半反而先難明
唔係通常學生先會支持一D 根本性嘅野嘅咩?
呢個post要推
理論上最理想係

你係咪民主派支持者:
你係咪果15個人/政黨支持者:

兩個都係繼續問卷,有一個唔係收皮

繼續問卷既有1065個或以上(可置信水平95%,誤差3%)
問乜撚呀,問就係唔想走
冇錯 重點正正喺度
出面有PO講民調認受性係錯咗重點

8月開始做咗咁多個民調都顯示現時支持民主/本土派系嘅人士當中,拒絕接受臨立會係佔大多數。偏偏要玩小圈子,要支持佢16位先有資格去決定佢哋去留。明明4年任期已經完結,搞得民調就全體所有光譜嘅民主支持者都應該有權一齊參與呢個決定。而今左砌右砌得出呢個決定真係好核突。
美國民主黨啲民調一撚樣
所以最大既分化撚就係泛民同泛民既支持者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞