鍾延耀冇話你聽 整體民主派支持者 反對委任佔最多

271 回覆
204 Like 7 Dislike
反對多過支持一於扮睇唔到
推,今次泛民真係好核突
建制係點都贏
走留都可以攻擊
未就係要砌到啱為止囉,有全體非建制派figure唔用,係都要用果十幾個人嘅figure來用,依家班主留派就打晒飛機話主留>主離,真係笑撚死
佢哋中計啦,本身投票比佢地,今次投左反對既,下界係唔會再投比佢。
如果再有票投,佢哋會無左一半票
推呀
建制險勝咋,好彩係留,否則我地會係好顯眼既制裁目標,樓又供唔到,仔女讀書都唔得,家陣泛民溝埋落去冇咁覺。
玩弄數字,當市民on9? 
你就中計,佢如果唔做搵少120萬就真係中計了
唔好打稻草人
一開始規則就講左
而家留係多過走

講民主前請尊重民主
如果day 1覺得本身條線有問題就應該講
民調呢就唔係正式民主程序,起碼都要公投,你先好同我講尊重民主,我就睇到你點尊重民主啦,例如初選結果係咪要尊重?之前好多初選勝出者都提出「初選勝出者會議」,泛民當佢地臭四喎。
講個笑話,支持留係多過走
如果有睇晒成份報告根本無論年齡職業性別上流/下流社會大部份都係反對留議會
得支持民主黨公民黨果700幾個裡面先有支持數多少少
同埋你起起我底,我傾向主張共識,尤其係同初選勝出者,而唔係杯葛
笑撚左
Day 1已經九萬幾人講唔得
咪一樣gogogo
泛民打手沖晒入黎!!!!!
個民調都係收錢做。緊係要滿足個老闆要求啦。Diu
冇錯,班主留派根本俾人誤導咗,話咩主留多過主離,事實上就係得果15人嘅去留係主留>主離少少咁大把,全體民主派嘅係主離>主留。泛民技倆真係好q核突
個龍門搬撚到去中場一開波果下就射得入,咁其實唔使搞咩公開民調,佢地搵幾百個熟人投開佢地既做份問卷咪得囉

咁應該搞公投 但而家你
初選係咪只有泛民?
咁樣應該又唔公平 理由同全港民調一樣
因為本身就唔係佢地支持者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞