鍾延耀冇話你聽 整體民主派支持者 反對委任佔最多

271 回覆
204 Like 7 Dislike
咁佢自己啲投票者都唔支持佢。。。。。
咁呢15個人授權佢哋入立法會又唔關熱狗本土事
冇乜好拗
你錯啦,係呢個表
幾時慢必同朱凱迪變左熱狗、本土?
咁以後本土派屌鳩佢地就唔好話分化,因為大家都唔撚係同路人
你呢個只係半份調查,只係港大果part,冇左中大果part
42% vs 41.9%個差距都唔significant ,最多話一半半啫,何來多過
係,所以以後唔好鬧建制派/功能組別/777只理業界利益,
因為唔關你地事
問全部人=問埋藍絲 關佢地咩事
問泛民支持者=淨係問泛民支持者

點都有得屌
由未做民調就已經屌啦
初選咪又係一樣屌鍾庭耀偏幫民主/公民黨
黃碧雲輸咗話明會跟初選結構行
一樣有班人屌佢唔認輸

就算今次跟本土行都唔會停止屌

所以唔使講咁多 從來愛攬分化嘅
雞蛋裏面都挑到骨頭
包括好似而家咁
但佢set 既條件係

支持民主黨、公民黨、毛孟靜和張超雄的人士過半,亦即是不計算並非「參與民調議員」支持者的意見。

即使係「民主派」佢地唔係呢個條件都唔計(例如民協、新同盟、街工)
所以無分化唔該
係呀,連民協、街工都唔計,但你果幅fig都係半份,泛民係用我果張圖作準
邊個會屌李慧琼唔支持普選?
邊個會屌梁美芬唔反國安法?
入立法會就係代表授權者立場
過半數門檻唔見左
門檻都唔過又留任?
已喪失公信力
個門欖係:
我贏=我贏
我贏,但唔夠半數=我贏
我輸,但你都夠半數=我贏
我輸,你過半數=考慮畀你贏(頭先記招話50%門欖係酌情處理,60%先係真門欖)
你贏60%=你贏
去VS留之間已經過半
去VS留VS一半半先唔過半
我唔反對淨係問飯民,但個方法有問題,點解唔係filter questions搵focus group 而係random sampling 之後搵返focus group,淨係計果D黨既支持sample size 都最少要1065個
個1068/1099 個泛民支持者係點揀個738人出黎?

就算最後個%都唔statistically significant,未能證明係738人當中支持留任較多
佢應該出曬,而家出D又唔出D
佢都話用個報告做宣傳既遮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞