[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (23) 隻Game仲有無人玩?

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
同意,冇own goal 根本logic 上都錯哂啦
而家真係為改而改,唔諗下撞到d on9 連想快d 完場既機會都冇埋
錯到飛起 有心唔想玩既人拎個波係透明牆前玩反彈都玩死你啦
同埋Og都有好多種: 控球既人死左個波有西彈入左、防守向後退得太入、Mortis向後dash OG、門前緊張auto aim OG,可以好多變化。而家一下無撚哂
足球冇own goal會少好多笑料
有心唔想玩既og唔到都可以拎住個波企係龍門前等對面殺
今日更新未
可能呢兩日有更新, 23 號第一個新skin, 24 號可以抽amber 咁上下(9估)
4點了 冇更新
牙膏未擠晒
乘日都有問題直接唔諗後果就改,冇諗過改好一個會影響另外一d野
唔一定4點更
我記得mrp嗰次更新係香港夜晚11點幾
上次更新夜晚,搞到pp個場都轉撚埋
但d youtuber仲未講新英d料,最快應該聽日
ching心水清
誠放帳號39個角色全滿等,Gadget及Star Power全齊,46910 star points, 8萬coins, 6x個skin,19xxx盃,有興趣收可以tg我: https://t.me/heyyohey 或可以日怪彈,謝謝
一年無玩,入返game見好似好咗好多嘢,又多咗9隻新英

玩咗十拎廿場,發現同以前其實無咩大分別
啲對手同隊友好多時都係繼續鳩鳩哋
最撚ON9真係個MATCHING系統
max 新gadget 勁到on9
你新玩番係咪多左個brawl pass?
絕對係垃圾嚟
維護了
仲要等多日先出新英
真係更新完轉左pp 個場
揀人果度有寫
吸血 mode
原本咩黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞