[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (23) 隻Game仲有無人玩?

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
我都係
玩到火滾
最近啲wifi lag到玩唔到咁濟
真係搞到半退坑咁濟

對上十個金箱無新角無starpower
啲任又成日迫你打solo食雞打50000血/回血/迫你用啲唔鐘意嘅角打贏10場
最近忙 無keep啲角嘅盃
由650退番落550之後 啲對友零teamwork
簡直強姦自己智力
已經唔強求升杯
打到550就算
未當清任算
屌我情況同你完全一撚樣 落番550啲人真係廢到唔想打
打街場不如玩下機械人event都無咁嬲
無時間玩就俾season reset 玩
太多人龜solo 龜到550 就唔升,呢個range 一街都係伏
14日reset太短 改21日啦好心
有冇人課中秋特惠包 見5蚊幾抵屌咁
屌老母啲隊友好多真係弱撚智尤其是個啲轉圈唔射ball個啲on99
我估遲早要改
有時有d 人19, 20k 但玩落呆下呆下咁,一睇原來只係全部550
通脹得咁勁
好過射自己龍門果d 少少

應該係諗住拖下時間啫
不過轉到入唔到又另一個講法
忍唔住課左金
有$5咩 得個$78
都心思思想課
遲早50隻英
到時一街都25,000
有時PP見到JESSIE同SHELLY硬係覺得D人唔太高盃,升爆D泛用角去打PP果類
LM
500-600 區間 太多解任 season reset地雷
單排玩3V3 完全靠運

英又越出越多 Season Reset 仲係14 日完全唔合理
長期玩單人沖到650
呢幾日搞乜
疾下疾下咁
自從出咗任務之後都冇衝過盃
淨係做任都晒啲時間,聯賽又要日日打三場
重點係之前衝盃都係14日玩死同一隻
一reset就扣勁多盃都冇咩心機打
純粹想將每隻都上到25-30Rank就由佢扣到525算

嗰班新手得一兩隻有sp
玩乜都用shelly
PP見到shelly已經知咩事啦
同埋PP係根據PP個分配對而唔係盃數, 所以好易撞到2-3000盃的人
完撚全認同14日Reset 係唔合理,39隻英都上盃真係攰到仆街
為上而上 唔上又跌得好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞