[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (23) 隻Game仲有無人玩?

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
改左方法計分之後
無20k盃個啲廢到喊
1個啲多數都係堆唔係勁
又要扮勁hold波啲人

而且多數係mortis

踢波自己隊有mortis多數都打少個
屌你老母
第1場紅信號 完左就RESTART左部機諗住無事
之後2場都係紅信號 一日唔搞好紅信號 一日都唔撚打
好痴線點解會咁
係咪識玩既一早上晒6,700
琴日打箱有個map 2 個箱放同一格,但係得一隊可以入到嗰格第二隊只可以等輸,懷疑整嗰個心理變態
其實唔係好明
點解試玩地圖都要計杯數去排
贏同輸都唔會加減杯

例如用500~600基本上係秒排
800以上起碼等成30秒~1分鐘
全nerf
亂鬥英雄們,大家好!

我們即將進行一次維護,
維護後將實裝以下平衡性調整內容:

🐝碧兒
武裝配件「黃蜂哨兵」每隻蜜蜂的最高傷害從1000降低至800
🔫🔫柯爾特
武裝配件「穿甲銀彈」的傷害從普通攻擊每顆子彈傷害的6倍降低至2倍
🧣艾德加
武裝配件「跑酷徽章」提高的超级技能蓄能速度從700%降低至525%,持續時間從3秒提升至4秒

造成不便,敬請見諒,感謝大家!
6 倍>2倍
colt同韓仔係低盃場真係勁op
諗住nerf 應該都仲扣到2千幾 而家直接得返兩倍
不過抵啦
好想問下大家, 我大約揀個range
650-800盃 3vs3 (唔計啲10秒玩完大賽入圍地圖),大家普遍覺得對手勁咗定廢咗?
定係700以下就廢,700-1000反而平均地勁
因為即使唔計盃無壓力for fun玩,都會想贏
如果成日實力好唔平均 e.g. 對面平均有700, 自己隊得500
咁其實打落都好無癮,我諗係咁
咁等咁耐,試玩d人都無癮
一係跟玩家lv算啦
佢跟杯排你留一隻0杯lv10都可以喺試玩場蝦新手
係好無癮,等1分鐘真係算少
3-5分鐘都試過,一路等一路聽歌 聽完都未開始
不過會留一隻0盃屈新人嘅人都唔會多
改版後
最近無乜心機玩
無乜邊幾隻700以上
但玩左幾場700以上
啲人都只能講係正常有常識
但好似無以前7~800個啲咁有意識
我有時想玩高盃角
但又想troll game會玩試玩場
輸贏真係無乜所謂

正常番都仲用得下

brock 上次就慘好多
Push
今次挑戰好癲,場場d 人既心態都係升1250 盃咁
個個都係edgar Byron Bea
edgar 免費又好用
byron 就直頭現任meta 角
屌去到第3張圖乜撚野事,一入場2隊雙EDGAR
用低血角入去
先發現5隻韓仔
再唔係就edgar配byron
5lvl大媽都唔夠坦隻2lvl edgar
大媽冇打人回血個能力之星基本上好難打贏edgar
要max輸出就要貼面 但edgar打你可以直接回血
老遠咁打又打唔到咩傷害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞