[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (23) 隻Game仲有無人玩?

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Edgar 新sp
吸血25%變女31.25%
屌 宜家已經夠難搞 出埋31.25根本打唔死
reddit啲人吹到除左投手 基本隻隻角都有counter
係就係有counter
你要齊星技 同咁岩草起左個大技先有機會唔洗比edgar秒囉

根本就唔應該比依加個gadget
最起碼要nerd到barrel個gadget咁喇
啲人整個啲heist場個個一樣咁
其實有邊隻英係可以counter到佢,成日入到場比佢屈好煩
SURGE
佢跳過黎你閃走/開大,3粒彈夠秒佢
或者散彈/近身
近身都唔一定
rosa同primo已經唔夠dps
如果出快左一下攻 都好易死

仲要edgar無死
係側邊剩係針你隔離個兩隻都死
想點呀隻game,一到夜晚又lag 同隊三個人lag到大家都唔想打
街場配對啲隊友又垃圾,總盃得幾百盃都配到,廢到唔想打
Edgar已經勁,新starpower仲要再加強
基本野又唔做好,淨係諗出新野
又 lag 又配埋啲垃圾
堆on9 bo開波就插旗一係隊友2打3,一係畀人夾
有冇人係用ipad玩

SE玩得好辛苦
iPhone here
插旗睇你隊野有咩角,不過除左NANI同地雷仔都冇咩岩一開場龜住開大
今期同上期showdown map好L垃圾
明明係抄上上期(無箱版)
但係又加埋d箱入去
上期都話可以選擇入去爭箱,但係爭就有風險
今期直接安排兩條友入去
導致d人連爭都唔爭,反正爭唔過入面條友
地圖一期比一期大,導致選角單一化
community map 何必認真 有邊個係平衡
有強勢角咪趁機會快速升下算
每次入game就係為左玩自制solo
好失望
彈版同上上期真係好好玩
咁真係有幾個特別過癮既
但真係好多人抄map 改少少當新又俾人投左出黎 玩得多都厭
抄無問題
你可以改d野令張map更好玩
問題係改人地張圖改到變得更垃圾
d 人識改到好玩d 就唔駛抄啦
太多細路玩
都好過1v1v1足球,一個唔好彩3個重生同一邊,對面拖到就完先入波
其實1v1v1幾好玩
重點係打線
中間線條友要傳波比贏線嗰條線
所以你打線輸基本上都係比人入波
萬幾盃
踢波輸一球就企埋一邊掛機

咁撚冇品
CUSTOM MAP街場真係痴撚線
本身已經食英,揀D冇咁好打果D英仲要成碌葛咁企係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞