[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (23) 隻Game仲有無人玩?

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
因為個鎮(Brawl Town) 本身係colt老豆守開 咁佢老豆已經退咗休 交比colt去守住個鎮
PP用放大鏡都排到2個唔過萬盃既
真係有心/長玩點會唔買,太抵屌仲要唔貴
咩叫放大鏡?
無買
其實啲rainbow角真係唔太吸引
儲兩季gem 咪開一季囉
又唔駛錢又有新角玩
另外仲多成倍箱可以開 未全滿account 幫好多
其實都係為開箱, pass真係太多野拎

++
玩到20000盃 ,pp 最高746........
好少認真玩power play有時仲會唔記得打
唔吸引咩,奔騰同格爾都有段時期威過下同埋講真剩係隻英+個絕版skin個度都遠遠唔止170石,仲未計多好撚多資源
留germs買skin好過啦
啲random可唔可以唔撚好再on9
打bounty 高星過人就得 唔撚洗上高分 on99
威過下? 隻奔騰好撚勁喎 最憎打呢隻 (果期冇買)
ok 啦大把人係咁
pp 唔係個個會玩,同埋而家40 隻人20k 都好易上
bounty 街場最on9 要玩就預左有大把呢d 人
玩到咁多盃(成2萬)都証明幾有愛同上心。。。
最底果行見到仲玩埋上瘋狂2,3,4(明明已經無額外獎勵)
PP咁低分我理解係高盃低能
可能人地冇隊友呢
咁有心機研究人做乜春宜家休閒日日清下匙都2萬盃啦
我估佢都係上黎r fd 姐
20k 只要齊人每隻500 就有500 盃d 人係咩level 玩開街場就明
睇角色盃好過
有角高過650都仲算好ok

有時見啲人高盃 但隻隻角最高得550
今次轉性呀,咁快nerf新角
睇33勝場同有冇綠牌以上最實際
都係一個指標
不過而家齋睇profile 其實都唔準架喇
尋日踢波有條友咪又係26k 有綠牌俾人入左一球就唔郁普攻打隊友狂send 👎
低能無分盃數
黎緊有12 win 唔想俾人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞