[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (23) 隻Game仲有無人玩?

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
試下唔用wifi用手機數據
根本任務制度破壞左成個遊戲生態
哂太多時間但又唔可以唔做
同埋有部份英reset左之後盃數唔上唔落 (e.g. 625 or 575), 如果唔上番650 or 600 就跌得仲甘 好煩
我上季pass 打法係每日靜係清日任,到有big boss 先清長期任
基本上幾粒鐘清得晒非game mode 任又唔會擔心盃數,清得好快只係會悶悶地
呢期太忙無得好似之前咁升盃
你呢個清日任我試下先
血鬼以家用邊個武裝好?
有冇人知個coin doubler活動做到幾時?
今日四點完
搶星一裝 補尾刀
踢波二裝 儲大技打combo
Gem/solo 睇你自己, 感覺街場普遍二裝多啲 但要熟combo
請問今日場10LV 星光賽, 用咩角有利??
以前用barley 玩幾勁
而家出左gadget 唔知仲有無市場
岩岩入返坑 想問二裝既combo係咩?
最近Mortis buff左,只要大技2 hits+ 2 main attack hits 會再有大技 (之前係 2+3)
就嚟儲滿大技: 可以先開gadget,main attacks 1-2 hits,大技中兩個+ main attack 2 hits,再大技,你手快既話會仲有子彈。
已經有大技: 先大技中兩個,開gadget+ 2 main hits,大技,再 2 main hits,大技 (理論上做到, 實際睇操作睇手速)

不過見大部份人都係先開gadget, 中間開易亂同埋要手速快。
利申: mortis唔算勁 但睇好多pro打, 有高手可以樓下補充
2星max 真係好勁
max 而家算唔算全game 最勁果隻人
penny
開左sp之後 剩係sp都死幾件
點勁法
只要keep住郁就會有無限彈
Push
玩 hotzone 企起出邊射做乜鳩
冇人就衝入去攞點啦, 90%都可以倒輸
D人點將血鬼升到rank35...痴撚線
3v3 你對過一次就明 有d 人可以用得好撚勁

不過升mortis 寶石搶星最好, 足球都偏弱勢
街場遇到8成雷到仆街
以家先得27rank
同埋升得35 都係有隊友一齊
mortis 好少見人用showdown 推
抽中金庫回8萬血
反智系統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞