[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (23) 隻Game仲有無人玩?

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
街場真係好恐怖, 練EQ一流
今次金庫玩近戰個班真係成碌葛咁企
btw班colt係咪唔知穿牆彈得2粒彈傷
呢個場純粹睇運
一入場近攻對中攻 已經輸
重生唔係波個邊 輸埋
crow tara 吸血鬼 piper bo barley
升邊隻先拎能力之星好

心水想拎bo tara先
community cup唔係唔計盃果個咩
TARA>BO>CROW
3隻都OK泛用
有得UPVOTE DOWNVOTE,即係每場隨機抽圖果個唔計
但SET死左果張圖計
bo萬用啲

不過升完都唔弓定拎到star power
我依加十隻lvl9
又出spike skin悶唔悶

希望今次啲skin多啲特效
睇你想要咩,英強度嚟講tara一定係最好,3 vs 3 玩gem、brawl ball、全草搶星圖都用得
但如果係個人喜愛就其實升咩都無所謂
sp+gadget計嘅話mortis=piper>tara>bo
crow呢d垃圾唔玩都擺
舊時用crow上過全港top3幾次,見佢依家廢到咁真係
眼殘睇唔到Mortis
Mortis都okay,不過易學難精 技術要求相對比較高
Piper我覺得還可,而家meta都唔輪到佢,Byron 8 Bit Bea太屈
Crow就算啦, 比byron打中一下已經殘到仆街
Tara有同無 無分別
分別大嘅係bo crow 吸血> barley 》piper > Tara
隻熊攻速sp勁到
呢個金庫無敵
有冇師兄可以帶我過瘋狂城巿大激鬥
利申5000杯
有冇tg link?
咁簡單都要人帶?將來仲點玩落去
你啱出世都要人湊?將來仲點生存落去?
我諗我抽咗10幾個箱都係得錢
唔最少抽返100 個箱都好難有新野
街場打5場收任務獎勵
唔夠打咪打4場就算
或者入club叫人carry
改左版之後
街場真係打足20場都唔會升到分
用shelly拎住9粒石衝去對面開大
用韓仔拎住全隊石跳去對面3條友
用poco剩係補自己血
用colt拆自己龍門
仲未計啲4位數盃新手 同 斷線撚

場場點carry點補位點壓線都無撚用喇
我都覺同update 之前有差 到底發生左咩事
係咪多左人用9map 屈分升上黎所以咁
定識玩既已經上晒700+
700以上好好玩
但有啲角唔係玩開
想升黎玩下都唔得
一定要搞solo showdown 刷分先得
無玩半年紅wifi問題仲嚴重左
以前wifi紅都仲可以轉用data,依家兩樣都食屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞