有冇人覺得FF7 Remake 麻麻地?

263 回覆
46 Like 232 Dislike
嘩 篤爆你d on9 point 唔洗咁嬲既

打同一隻怪洗唔洗換武器?

你駁combo咪要轉武器囉

同埋武器都有分遠/近攻架麻

第一日打機?

15基本上 唔洗用咩特別方法儲AP

Ap 幾撚易賺 唔識既自己上網搵下資料啦

下下都問 屌 原來又係一個玩兩下

就話個戰鬥系統廢既 傻鳩

喂同埋真係要請余文樂出場

答埋你拍水 個on9 問題先

呢條問題最顯得你 求撚奇玩15

一開頭 prompto 係易死d

但升左陣lv 已經冇咩呢個問題

唔好話後期玩到 再高lv d 更加唔洗講

嘩 原來Hajima Tabata 係俾人炒架

你講到你好似係入面做咁喎 清楚曬喎

我見到既傳媒 大部份都係用

Quit /Resign / Left

原來呢幾隻字解炒 長智識了

轉系統就係前作廢 咁13咪好廢

神級logic
第9章有冇理呀john
用一隻完整game去比較一隻part 1 game......?
btw ff15比人狂屌係事實,當然 乜game都會有人鐘意玩

唔鐘意既你講乜都係唔鐘意
ff15比我印象係bugs多
未做好就急住放出黎 由玩家去做tester

ff7r比我印象係雷聲大雨點小
吹左成十幾年 唔符合期望
同埋
我唔係基佬
4個小生去旅行不了

用ff15去比 傻既

ff10應該算係神作
你會覺得我係嬲都證明你理解能力高極有限
見你回正題肯認真答所以興奮少少
極度懷疑你係咪玩royal
後面有冇修改過啲數值我唔知
9成人都係玩舊版
Ap確實係難賺
條樹後面隨便一個技要99ap/999ap
爭10個ap記得都要唔知玩幾多個鐘
然後你果啲就係所謂既轉武器理由係駁combo
即係話唔轉武器會斷combo既
事關都幾年前玩我唔太記得
印象中就唔會斷既
連combo都好似唔會有乜增傷效果
唔知你係唔識玩定點啦
後面求奇一隻怪一下普攻基本上都係打得死一個隊友
又係唔知你玩緊咩版本啦
最後話製作人辭職唔係炒
只能知你返工屙屎原來真係靜係屙屎
乜撚都唔7識
但估唔到你要連製作人係咪比人炒哩啲point都要兜
好有陣死雞撐蓋feel
Btw答埋你
13確實係廢
你係咪要幫埋13護航?
再叫多班人出黎屌下你?
條友不願面對
然後成隻喪家狗咁吠
都幾有趣
佢陣間又會話啲bug影響到你係你技術唔好
都好撚好笑
嘩 講埋俾你知 傳媒係用resign /Left

你就死都話係炒 咁原來個個人

轉工都係俾人炒

定係睇得多華文傳媒 d垃雜新聞多
宜家真係唔知邊個兜啦 原來呢d叫有point

駁唔到人就 就發爛炸 我話炒就炒

仲要call馬先 先幫到自己兜呀?

好撚惡 好撚驚驚呀

真係陰公豬囉
柒頭 我一直都係講緊戰鬥系統

又拎其他野講黎屈我呀 唔緊要啦

不願面對自己柒左咪出聲囉

15一開頭多bugs 我有講過話唔係咩

狗急跳牆到咁呀
其實你條友係咪冇玩
自己search下單新聞好難?
搞到se蝕左37億
開發緊既DLC都終止
你條垃圾仲係度死雞撐飯蓋
係啊係啊田畑端轉工
睇你走住黎屌都好好笑
連主子都話哩舊係屎你係要幫SE話舊屎香
好撚心你啦
仲話我係嬲
懷疑你條友有亞士保加症
不過都合理既
通常啲患者都鍾意啲常人唔撚明既喜好
終於明你點解鍾意ffxv
仲要吹奏埋電子垃圾13證明你真係屌開屎
自己冇人支持話人call馬都on撚79
好心你有埋妄想症就keep住食藥啦
唔係會搞到你老母好難受架
玩撚哂啲DLC未啊
係咪冇錢打機走去買二手冇得玩DLC啊?
連啲DLC出唔哂都唔撚知
洗唔洗哥哥資助下你去玩
見你咁鍾意打隻垃圾冇得玩谷住谷住啲精都幾撚可憐
你話唔係嬲咪唔係嬲囉

有冇玩過royal 真係同番你講就啱啦

你d論點柒到無輪 咩9成人玩舊版

你做過Survey? 可唔可以唔好鳩up?

同埋儲AP關新舊版咩事

你自己唔識賺 就係難賺 ? 又要問人呀?

你肯認自己係柒頭既 我俾埋方法你囉

我就當你on9 唔識賺ap開技能樹

15 你戰鬥中一野飛牆 就已經補滿番mp

另外 轉武器係駁長個combo呀

連combo唔增傷? 唔通唔打人先增傷呀?

你連咁基本既都問 仲話自己玩過15

玩左兩個鐘呀? 玩左兩個鐘 隊友係易死d 既

而resign/left 呢d 咁簡單既英文都理解錯

個腦真係裝屎
我淨係想知 你係入面做定咩?

你仲清楚過d傳媒

你先係留意下新聞啦 傻鳩

15 開發十年 好後期先 轉Hajima 架

蝕錢要炒既 咁唔淨止要炒佢啦

乜13我有話過佢好正咩

嘩 好撚強勁既傻仔理解能力呀
DLC 係人都知 SE 唔再開發 咁又點

咁同討論緊15個戰鬥系統有咩關系

又想distract 轉移自己柒左既視線呀
係啊係啊
好玩啦好玩啦
返去打你個15啦亞士保加仔
其實你一開始想屌7r咪話7r仲垃圾過15咪得
搞搞變到吹奏15
講得黎即係15係好玩既話咁7r極其量都係唔夠15好玩係咪
你一開始個論點就錯撚哂
唔夠人講又要轉軚隻game其他野係屎
即係簡接認自己鍾意係篤屎隔離食飯啦
覺得隻game其他野係垃圾有bug仲要繼續j個戰鬥唔係食開屎係咩?
你唔做野搏屌就唔會前後比幾條友屌到你屎眼開花啦
痔瘡膏藥費都蝕撚埋
仲要幫埋田畑端兜
笑撚死我啊
亞士保加狗真係唔係腦殘咁簡單
ff12 迷宮 怪 戰鬥 真係好正 最正係就算模組重用都會feel到係2種怪, 唔似其他日系驚

故事就 一半一半 真正主角係將軍2兄弟 但成隻驚又冇明示
要睇好多背景設定先知2兄弟對立原因同細佬點解對大佬有仇恨
嘩 柒到冇point 駁 要開始鳩屌啦

教左你追post ga la

由始至於我都係話15個戰鬥系統好玩過7

我冇話7 其他野都係垃圾過15

咩論點錯撚曬?定係你理解柒撚曬

咩mp唔夠用 連新手都不如既問題

真係柒到冇朋友

連15 出左冇耐 已經fix左大部份既 bug

又唔知 自己理解柒左話係炒

俾埋傳媒點講 又駁唔到

下次你轉工 記住話係俾人炒

喂 其實你條傻鳩 有冇玩過15架

定真係玩左兩鐘 就走出黎鳩屌
hello 叫我吖 80後連登佬表示隻ff7 r好撚垃圾……做d唔做d 大把角色未出場
SE己經講到明係佔左4份1劇情都無
佢呢部已經去到100lv 之後既應該會壓縮lv 縮返1lv重新練
沒收諸神黃昏唔俾你用
最後個招唔係叫圓卓武士咩 當年記得放呢招超長時間
無,神作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞