[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(26) 第二次XXX之亂!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

無得sl item真係無得慳
呢幾場super3 關鍵在於crit到天使35

用呢個陣玩左我四次
有兩次古拉死
因為我囉完一次石無打過古拉
有兩次天35 倒數count down錯

又囉返30石 等老界

用咩隊?

我45隊一次過到,不過用哂item
送知唔送力係咪即係代表極POOL冇人抽

用呢個陣玩左我四次
有兩次古拉死

又囉返30石 等老界

用咩隊?

47(100%潛)
ooo (無乜潛過)10技
維斯
超17 (無潛過) 10技
金菲 (無潛過)
rose (就快100%) 10技
搭人地隻 差唔多100% 47

上面點解會揀 金髮女人 做道具
佢回30%定33% 再開盾 單round 減35%
可以保下turn金菲有ps 回完過50%再減傷保50%

不過好彩 無用過
鬼帶入去係gor 天35 打三個 同場 有維斯時用
婆婆用得一次係因為好彩體布打同一隻 而果turn係有ps金菲 唔係就可能無埋婆婆

維斯喺47之後入古拉場回過一次血
之後都無 無sl低過半血一定食仙豆
https://holland.pk/dgrw6o8s

用呢個陣玩左我四次
有兩次古拉死

又囉返30石 等老界

用咩隊?

47(100%潛)10技
ooo (無乜潛過)10技
維斯
超17 (無潛過) 10技
金菲 (無潛過)
rose (就快100%) 10技
搭人地隻 差唔多100% 47

上面點解會揀 金髮女人 做道具
佢回30%定33% 再開盾 單round 減35%
可以保下turn金菲有ps 回完過50%再減傷保50%

不過好彩 無用過
鬼帶入去係gor 天35 打三個 同場 有維斯時用
婆婆用得一次係因為好彩體布打同一隻 而果turn係有ps金菲 唔係就可能無埋婆婆

維斯喺47之後入古拉場回過一次血
之後都無 無sl低過半血一定食仙豆
笨大ho ball
https://holland.pk/dgrw6o8s

用呢個陣玩左我四次
有兩次古拉死

又囉返30石 等老界

用咩隊?

我45隊一次過到,不過用哂item

我果4次都無用道具
想0道具過
但無左sl 0道具真係無可能乜濟
除非博中佢啲必打哂落盾到

其實無左sl 遊戲性高左
不過變相新手打超激門檻高左
我打nxxx雖然可能唔會俾佢殺
都會預防左先

之前唔用道具 計錯血量都仲可以sl
唔洗蝕體
笨大ho ball

恭喜
課咗2park好彩中哂2個大獎
但其實好似做隊員好d
超pool 差天35, 知杜 追唔追
超pool 差天35, 知杜 追唔追

有閒錢咪去馬
中返45 nxxx 潛解都無死

好過6日後發覺想追
無左3送1 啲石幾平都係蝕
笨大ho ball

好羨慕隻前菜
但其實好似做隊員好d

你有LR飯前提下
nxxx做隊員好d呢個logic可能岩
但無LR飯既人黎講
nxxx點會做隊員命呢?
但其實好似做隊員好d

你有LR飯前提下
但無LR飯既人黎講

但我知隊基本都係極
用布歐唔係仲好
但其實好似做隊員好d

你有LR飯前提下
但無LR飯既人黎講

但我知隊基本都係極
用布歐唔係仲好

咁你用你有既黎講當然係
但呢隻你齊超腳下 好勁
放入知極隊當然都一流
自身+120% 必剋屬已經值得入極隊
有痴線佬試左知比達入NXXX食全版知珠打幾多未

知比達加幾多%
我未dk同得1技

知比達加幾多%
我未dk同得1技

超特大+20%/珠

知比達加幾多%
我未dk同得1技

一粒20%
晨早報喜!
主號都終於中到nxxx,希望咁多位巴打都中到!

俾氣咁多位巴打!
原來計埋計埋抽撚左過千石
藍石100
(60+30)*9 = 810
30*3 =90
加埋本身有100石
抽撚左1100石先中

知比達加幾多%
我未dk同得1技

超特大+20%/珠

咁用知大杜黎試唔係仲痴線咩
超絕特大 但+15%

新既點心紙
已改良部分顯示 DHA代替 HP ATK DEF咁累贅
晨早報喜!

俾氣咁多位巴打!

文強
晨早報喜!

俾氣咁多位巴打!

文強

生抽巴
而家打緊50石,到時拉一下老界pool
想追前菜,課多pack去追是否有d不智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞