[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(26) 第二次XXX之亂!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

教學 執隊打天35super

47隊可能打得嬴
但冇SL既情況下,未必可以穩刷

天35 品 比古 悟飯龍 技金菲 悟爸
天35 同 品 要高潛
可能打到 不過力唔夠力屬大力
防又唔夠速屬高

道具 都係用豆 蛇姫 鬼 婆
蛇姫同豆 睇時間用
下turn有金菲就用黎保盾
但金菲盾得70% 真係唔太易過

我以為打super3 眼殘
sorry

睇錯 天35打super3隊

樓上個box應該好難打35
最有可能超隊再搭人地隻100潛blue

blue 天35 47 xxx 體悟格
淨返果隻可能係wiki 頂下防 或者可以試金菲放入去擋
但你呢隊食兩下普攻應該都已經低過半血

一隻盾都無好難打天35

47隊可能打得嬴

天35 同 品 要高潛
防又唔夠速屬高

蛇姫同豆 睇時間用

sorry

一隻盾都無好難打天35

當然隻大杜升埋都好用
不過幫唔到太多

47隊可能打得嬴

天35 同 品 要高潛
防又唔夠速屬高

蛇姫同豆 睇時間用

sorry

一隻盾都無好難打天35

47隊換埋隻OOO返黎,道具全開可能可以一戰

想問而家組隊方向係咪Blue就隊長 但隊員我唔知升邊隻好 求指點
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/29/125312_24a911f718dca3b0fba785fa25048908.jpg
想問而家組隊方向係咪Blue就隊長 但隊員我唔知升邊隻好 求指點

仲有冇其他?
btw blue同天3悟優先
blue真係有d細力

純粹問一問
有無考慮重刷?
重刷就nxxx 搭隻 大杜或前菜 開局
或者輕課?
課返粒藍石要隻 品 玩天35技超隊

大量潛解下 blue隊先岩岩20萬血
但陣中有 5隻可自身+120-150% 攻
咁應該唔太細力
藍石換咩好.. 品, 超一星龍, 魔人布歐 呢3隻都冇..
諗緊換品好冇..
諗緊換品好冇..

睇你玩開咩隊
我自己比較偏心品
諗緊換品好冇..

睇你玩開咩隊
我自己比較偏心品

咁換品. 之前純粹玩開OOO 搭埋D速成員..
今次抽左NXXX, BLUE, 45 可以組多好多隊 如果抽到47就完夢
諗緊換品好冇..

睇你玩開咩隊
我自己比較偏心品

今次抽左NXXX, BLUE, 45 可以組多好多隊 如果抽到47就完夢

呢個pool無47 記得唔好追錯
屌 係咪無咗kill app重打 諗住唔食仙豆 點知開返game自動重打個回合死埋
屌 係咪無咗kill app重打 諗住唔食仙豆 點知開返game自動重打個回合死埋

Yes kill app已成歷史
你手殘按錯珠 仲可以kill apps再按
一㩒完左第三個人既珠 果turn就fixed

Yes kill app已成歷史
你手殘按錯珠 仲可以kill apps再按
一㩒完左第三個人既珠 果turn就fixed

咁就無咗50體
咁樣用住先,但好難揾到新nxxx fd ,
咁難抽咩..

如果問今個超pool新刷
當2ssr dk限起手
建議nxxx+知杜/前菜
或者blue+45/天3悟/nxxx
咁樣起碼一係有隊超知底
一係有隊超隊底兼有隻120隊長
咁難抽咩..

好多人唔齊隊員
太小選擇
諗緊換品好冇..

睇你玩開咩隊
我自己比較偏心品

呢個pool無47 記得唔好追錯

我知我知.. 我覺得47仲好用過45, 起碼係個盾 但偏偏冇
咁難抽咩..

句 咁難抽咩 好串
咁難抽咩..

句 咁難抽咩 好串

咁難抽咩..

句 咁難抽咩 好串

仲要有LR飯下
“用住先”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞