[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(26) 第二次XXX之亂!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實D加攻LINK同一個會唔會食兩次
即係三條超激企埋一齊中間果個係食一次效果定兩次效果
Nxxx升屬性攻擊有冇用?

唔洗升
nx passive唔會被屬剋
求安慰 岩岩5連抽 0限定SSR

希望在下抽呀嘛

有石未為輸
比氣你

唔洗升

打技會再大力d 唔係冇用

有石未為輸
比氣你

巴打幫你集氣!
有冇巴打知新開個幾關故事,邊關刷 綠石 較好??

隔離登 23-3 23-5

Thanks 黎明

大家都經歷過
隻nxxx dk左 1技都一打成百萬,爽

唔洗升

台仔話XXX升屬攻打體屬會多D

梗係覺得佢出超必d手勢有d怪,但又講唔出點怪

梗係覺得佢出超必d手勢有d怪,但又講唔出點怪

隻野好似畫得好hea
比例有d唔自然
你地個刷緊 天35技 同抽nxxx
我就留石刷緊LR悟 刷到on99咁
刷左一日先2xx個章 幾時先 1554

求速刷隊伍?

求速刷隊伍?

技隊已經冇晒位入LR悟
唔知刷黎做乜

禾刀相知牙

求速刷隊伍?

技隊已經冇晒位入LR悟
唔知刷黎做乜

好大力嫁
求神拜佛聽日出蜜蜂包

禾刀相知牙

應該係一次
求神拜佛聽日出蜜蜂包

星期一實有嫁,唔係咩?
求神拜佛聽日出蜜蜂包

星期一實有嫁,唔係咩?

出卡畀我

抽咗40連 想問下有邊啲sr值得留 同埋唔留係咪賣去換pt?
同埋現在呢幾隻ssr 粒紅色石應該換邊隻?

想問下應該潛解邊隻先

悟飯布 ,知神達

然後用飯布做隊長?
其實nxxx 入飯布有無得諗
大炮已經有nxxx 兩隻
盾又有LR魔童
轉珠有知杜,悟爸,歡喜悟
如果入埋飯布,整隊HP 可能低少少
但佢可以回血,可以令整隊生存力更強
更加全面性

想問下應該潛解邊隻先

悟飯布 ,知神達

然後用飯布做隊長?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞