[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(26) 第二次XXX之亂!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
睇黎巴打們忙住刷章,唔得閒上水啦

忙住每日打LR悟

忙住每日打LR悟

尋日先刷哂章dk左ooo同47
而家先有辦法刷免費角色既章
見啲random friend list出啲dok咗嘅47都十技,其實除咗9隻47或9隻老界,係咪無方法?同埋47十技係咪必要?

忙住每日打LR悟

仲未打晒強襲卡黎打LR悟
見啲random friend list出啲dok咗嘅47都十技,其實除咗9隻47或9隻老界,係咪無方法?同埋47十技係咪必要?

呢隻既火力同實用 一定要10技啦
如果你仲齊速隊腳 唔洗諗
點樣開private server
打極都唔跌老界王神 有無話邊關易刷啲

打超激戰,十場至少1,2場有老界章執

達列斯dk埋
搭人地LR飯
夠唔夠打新boss rush?

打超激戰,十場至少1,2場有老界章執

超激戰剩係打到hard 係咪要zhard先跌? 今日邊關最易打?

達列斯dk埋
搭人地LR飯

無盾,難d,而且super都幾多体屬boss要打
[g]https://holland.pk/g27noba8[/img]
達列斯dk埋
搭人地LR飯

咁我用返47算
[g]https://holland.pk/g27noba8[/img]
達列斯dk埋
搭人地LR飯

咁我用返47算

見人LR飯組NX好撚勁

不過你未LR
仲掙扎緊10技45定nx好

你邊隊齊隊員未升邊隻囉

呢隻既火力同實用 一定要10技啦
如果你仲齊速隊腳 唔洗諗

呢排換埋隻OOO後用速隊卒之可以打倒啲超激戰,好鬼開心!但就要半放棄玩咗好耐嘅技隊⋯仲有喺nxxx個pool中柱比咗半打天35比我⋯唔用佢又好似好浪費⋯但我隊技隊又真係唔爭氣⋯

依家我隊速係47 ooo(dk) 薯條飯(dk) gt3悟 神悟 超2達
其實仲有兩隻速杜但未上UR

技就天35 技金(dk) 技M(dk) 悟天(dk) 排骨飯 神悟
仲有天2悟 and gt2達但少出佢地

係咪好唔齊?
點樣開private server

你邊隊齊隊員未升邊隻囉

2隊都唔齊
[g][url]https://holland.pk/g27noba8[/img][/url]
達列斯dk埋
搭人地LR飯

咁我用返47算

你隊47有無金菲,有嘅會好過好多 不過要小心天35,我都係得嗰到危險d
終於搞掂力邪技
終於搞掂力邪技

咁快手生抽巴
我都係玩超隊算,極隊始終少人掛咁
終於搞掂力邪技

咁快手生抽巴
我都係玩超隊算,極隊始終少人掛咁

好想快啲抽老界比47呀
之後速隊就無敵了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞