[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(26) 第二次XXX之亂!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
齊哂隊員
但冇nxxx

凍巴,我係你就抽到中
你齊晒隊員

冇錢。。冇計

星矢,你不是還有信用卡嗎? .jpg

等5月先,佢個pool咁耐

5月重有3送1咩

凍巴,我係你就抽到中
你齊晒隊員

冇錢。。冇計

5月重有3送1咩

仲有幾日
50連中左新XXX 同BLUE. 仲有技貓...
都滿足.. 想課多20抽追45..

5月課有咩好處?

5月課有咩好處?

新一月新精頭
齊哂隊員
但冇nxxx

凍巴,我係你就抽到中
你齊晒隊員

冇錢。。冇計

5月重有3送1咩

唔理佢3送1啦
我單抽派
今次3+1淨係中3隻技神貓
1隻天3悟,2隻知杜,速紅毛,全部單抽抽返嚟

尋日10技咗知杜,又可以突2路
齊哂腳,求笨大你比隻nxxx我

5月課有咩好處?

新一月新精頭

我係因為5月先有多餘錢課

冇錢。。冇計

5月重有3送1咩

唔理佢3送1啦
我單抽派
今次3+1淨係中3隻技神貓
1隻天3悟,2隻知杜,速紅毛,全部單抽抽返嚟

尋日10技咗知杜,又可以突2路
齊哂腳,求笨大你比隻nxxx我

我都想中 天3悟
個pool 我得知杜同 blue

5月課有咩好處?

新一月新精頭

想課多廿抽追45...
打個J 冷靜一下先
小號超隊變左booo, ooo, 天35, 45, 47, nxxx
睇黎真係會由小號變主號
睇完演唱會 一陣再拍片打超激
45 隊
放晒超*同力邪 好似幾好? 佢地自己link 到又有技出。
定純超好用啲?
新手果粒紅藍石換咩人好?

5月課有咩好處?

新一月新精頭

想課多廿抽追45...
打個J 冷靜一下先

勸你唔好,當你全個pool得一隻想要嘅時候你多數都唔會追到
小號超隊變左booo, ooo, 天35, 45, 47, nxxx
睇黎真係會由小號變主號

文字閃
45 隊
定純超好用啲?

睇你純超有乜人,不過你咁樣會搞到兩隻45無乜力水

5月課有咩好處?

新一月新精頭

想課多廿抽追45...
打個J 冷靜一下先

好, 忍忍先, 新xxx 中左都冇隊員, 好撚柒

btw blue 係咪勁在用黎做超隊隊長?

5月課有咩好處?

新一月新精頭

想課多廿抽追45...
打個J 冷靜一下先

我諗係 如果無blue我都過唔晒d關

5月課有咩好處?

新一月新精頭

想課多廿抽追45...
打個J 冷靜一下先

玩慣47 45 天35
覺得blue有d細力

5月課有咩好處?

新一月新精頭

想課多廿抽追45...
打個J 冷靜一下先

我諗係 如果無blue我都過唔晒d關

對前期黎講就係,對而家黎講真係得做隊長

5月課有咩好處?

新一月新精頭

想課多廿抽追45...
打個J 冷靜一下先

[img]https://na.cx/i/afPn2Os.jpg[img]

玩慣47 45 天35
覺得blue有d細力

我就係之前用friend 果隻好似冇力咁 不過47, 45 我都冇, 可以用佢做住隊長先

打曬主線啦又
俾d咁ge野我
45 隊
定純超好用啲?

如果隊45係
45 gt三悟 ssj3達 xxx 超* 力邪

反正都唔係靠gt 杜同最後個個位做輸出?

打曬主線啦又
俾d咁ge野我

你都好d有7隻sr
送30 課埋佢 一拉得2隻sr
45 隊
定純超好用啲?

如果隊45係
45 gt三悟 ssj3達 xxx 超* 力邪

反正都唔係靠gt 杜同最後個個位做輸出?

我明白了,超*同力邪唔會link到因爲佢地係放係遊動個位?
夠50石又一個10連,又係前菜同大杜
點解唔俾隻45我.....打多50石就送多一下10連!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞