[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(26) 第二次XXX之亂!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
開始多人掛nxxx
仲掙扎緊突nxxx定45
45有得突,nx冇
nx齊隊d,45連力3達都冇
係咪都係10技nx好

有冇xxx先

都冇
差佢2隻先齊
一係留起佢睇下近期會唔會出返舊xxx同3達

差支炮又差好遠
仲要冇盾

得45嘅45隊唔惦 格比同3達係必須
秘寶刷邊關話,又唔鬼記得左

以前21-1
Now唔知

以前21-1
Now唔知

最新果關super幾好
順便問下,依家最多經嘅關係咪就係最後一關?

以前21-1
Now唔知

最新果關super幾好

好似係23-5 仲有關
47右下冇會心果粒
揀連擊好定回避好?
47右下冇會心果粒
揀連擊好定回避好?

連擊
47右下冇會心果粒
揀連擊好定回避好?

連擊

如果將來後悔要幾石
依家有石係咪都抽左老界先? 定all抽nxxx pool
已經有nxxx 知達 知杜

打掛max nxxx

求各位巴打比個機會add下細佬
清完frd list 招朋友仔
掛45 47 nxxx cooler 4隻都突3 滿技
希望多d nxxx巴打加我

巴打係咪打錯 我加唔到

改番

加咗

打掛max nxxx

求各位巴打比個機會add下細佬

已加
10技左nxxx , 可屌打所有超激戰
10技左nxxx , 可屌打所有超激戰

冇舊邪波冇lr飯,升緊隊野等被屌打

Yeah
中埋力邪波,隊45今次真係不得鳥
不過又要
!!!
Blue值唔值得食老界? 新玩算叫做齊Blue隊應該抽老界好定下面d pool好...
Blue值唔值得食老界? 新玩算叫做齊Blue隊應該抽老界好定下面d pool好...

出多一兩張限blue應該就差唔多被淘汰
始終50%唔係多
同埋blue你有咩隊員? blue隊要多潛先勁

同問 知隊已有10技nxxx 知杜 知達 知比古 知潛飯
應該抽老界同抽nxxx pool?
想抽埋!!!但又無哂肥體章去十技佢 好鳩結

同問 知隊已有10技nxxx 知杜 知達 知比古 知潛飯
應該抽老界同抽nxxx pool?

抽老界啦 抽定留比下隻限 4547如果你無嘅話

始終50%唔係多

blue如果隊長有ooo xxx 4547 都有20萬血

始終50%唔係多

blue如果隊長有ooo xxx 4547 都有20萬血

所以我先問佢齊唔齊你講果幾隻

始終50%唔係多

雜屬...有超技既藍髮悟空 超體既藍髮比達 超技既超3悟空 超體既SS2悟飯 超力既悟飯超(少年)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞